Hassas, keskin ve net

LaCie'nin dördüncü nesil monitörleri, çok daha iyi resim keskinliği sunan yeni elektron tabancası ile grafik profesyonellerinin performansını yükseltiyor. Oyun ve multimedya uygulamalarında çalışan kullanıcılar için ideal bir parlaklık sunan bu monitörler, bu sayede ayrıntıları daha net verebiliyorlar.

Lacie Electron22blue IV İnceleme
CHIP Online Notu 80

Lacie electron22blue IV bu serinin temsilcilerinden birisi. Macintosh ve Windows tabanlı bilgisayarlarla uyumlu çalışan ve düz ekran (CRT) teknolojisi sayesinde farklı ortamlardaki ışık yansımasını en aza indiren LaCie Electron Blue IV, günün her saatinde en yüksek kalitede renk sunabilmesiyle de dikkat çekiyor.22 inç ekran büyüklüğünün yanı sıra Diamondtron ekran tüpüne sahip olan Lacie, yansımayı en aza indirgeyebiliyor ve başarılı geometrisi ile en uygun görüntüleri oluşturabiliyor.Ulaşabildiği maksimum 2.048x1.536 piksel çözünürlüğü ile de en gelişmiş çözünürlük ve renk kontrolünü sağlıyor.

Özetle

Gelişkin teknolojisiyle özellikleri ile en doğru renk çıkışlarının ekranda görüntülemesini sağlayan Lacie, tam grafik profesyonellerine göre.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Lacie Electron22blue IV
Ürün Markası Lacie
CHIP Online Notu
80
Okuyucu Yorumları