USB Hub’lu 19’inç Monitör

Monitör almaya karar veren bilgisayar kullanıcıları çoğu zaman bir ikilem içinde kalıyorlar. Özellikle parası kısıtlı olanlar görüntü kalitesi çok iyi olan 17 inçlik bir monitör ile orta kaliteye sahip fakat görüntü alanı 19 inç olan monitörler arasında seçim yapmaya zorlanıyorlar.

LG Flatron 995FT İnceleme
CHIP Online Notu 77

Bu ay size LG tarafından üretilen ve 995FT adı ile piyasaya sürülen yeni monitörü tanıtacağız. LG Flatron 995 FT 19 inç’lik bir görüntü alanına sahip olan ve 0.24 mm nokta aralığı ile hem PC hem de Macintosh sistemlerle uyumlu olan bir CRT monitör. Dijital Auto Scanning özelliği sayesinde yatayda 30-96 KHz, düşeyde de 50-160 Hz arasında bir frekans değişimi gösteren bu ürün maksimum 1600x1200’lük bir çözünürlüğe ulaşabiliyor.
Cihazın arkasında bulunan 1 USB girişi ve 4 tane de USB çıkışı sayesinde ihtiyacınıza göre USB cihazlarını (mouse, klavye, scanner ve printer gibi problemsiz ve zorlanmadan bağlayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey monitör üzerindeki USB girişini bilgisayarınızdaki USB çıkışı ile birleştirmek. Son olarak LG 995 FT’nin 47 cm x 48 cm x 47 cm boyutunda, 25.5 kg ağırlığında ve maksimum 140 Watt güç tükettiğini söyleyebiliriz.

CHIP’in Yorumu:
Bu monitörde beğendiğimiz en önemli özellik 0.24 mm nokta aralığını kullanmasından dolayı iyi bir görüntüye sahip olması. Ayrıca üzerinde USB portlarının da bulunması ergonomi puanlamasında bir avantaj teşkil ederek önemli bir rol oynamakta. Buna ek olarak monitörün renk dağılımının çok keskin olması da artı bir puan. LG Flatron 995 FT’nin kuşkusuz en büyük özelliği ise Perfect Flat ekran tüpü sayesinde görüntüleri gerçeğe daha yakın ve daha net gösterebilmesinde saklı. Sonuç olarak biz LG Flatron 995FT’yi performans sıralamasından dolayı tüm grafiker ve CAD-CAM kullanıcılarına tavsiye edebileceğimizi düşünüyoruz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli LG Flatron 995FT
Ürün Markası LG
CHIP Online Notu
77
Okuyucu Yorumları