Logitech G635 İnceleme

Tanıdık tasarım, yeni donanımlarla zenginleşen Logitech G635'i inceledik.

Logitech G635 İnceleme
CHIP Online Notu 82
  • G Pro sürücüler
  • DTS Headphone:X 2.0
  • Lightsync desteği
  • Tatmin edici kulaklık ve mikrofon performansı
  • Rakiplerinden pahalı
  • Kaliteli ancak kırılgan tasarım
  • Baş desteği biraz rahatsız

Logitech'in yeni kulaklıkları bir süredir ülkemizde piyasada ve G635'de bu "yeni" demekten ziyade "yenilenmiş" diyebileceğimiz serinin üyelerinden birisi. 2015 yılında piyasaya çıkan G633 ile aynı tasarımı kullanan Logitech, halen oldukça şık gözüken kabuğun altını son dönemde G502'de yaptığı gibi en son teknolojiler ile zenginleştirmiş.

Logitech G635 Özellikleri Neler?

Logitech G635 Özellikleri Neler?

G633'ü daha önce konuk etmiş ve hayli beğenmiştik hatırlayabileceğiniz gibi. G635'in en önemli değişikliği ise kulaklık sürücülerinde yatıyor. Logitech son derece iddialı bir oyun ve müzik performansı sunan (bass sevenlerin EQ başında biraz vakit harcaması gerekecek) 50mm PRO-G sürücülerini G635'e entegre etmiş ve DTS Headphone:X 2.0 yazılımı ile güçlendirmiş. Ürünün Lightsync desteği ile beraber geldiğini ve diğer Logitech aygıtlarıyla senkronize olabildiğini de belirtmiş olalım.

Logitech G635 Performansı Nasıl?

Logitech G635 Performansı Nasıl?

G635'in ağırlığı 334 gram ve DTS'nin maharetiyle sanallaştırılmış 7.1 ses performansı sunuyor. Dolby Surround mu DTS mi tartışmalarına yine girecek değiliz ancak ürünün oyunlardaki konum doğruluğu ve ses netliği performansı son derece tatmin edici. Buna yenilenmiş boom mikrofonun olağanüstü netliğini de eklediğinizde ürüne G633'ün "ultimate" sürümüymüş gibi bakmak çok mümkün. Ürünün frekans tepkisi 20Hz-20Khz arasında, hassaslığı ise 93db.

Biz kendi adımıza ürünün rahatlığından son derece memnun kaldık. Ancak baş köprüsü altındaki sünger kısım keşke biraz daha desteklenmiş olsaydı daha iyi olurmuş doğrusu. G635, elinize aldığınızda malzeme kalitesiyle etkilese de "güzel ama kırılgan" olarak hatırladığımız G633'ten çok farklı gibi gözükmüyor. Haliyle, hor kullanmamakta fayda var.

Özetle

G635 çok beğenilen bir ürünün yeni sürümü. Başarılı ses performansı, kaliteli yapısı ve giderek stabil hale gelen G HUB yazılımı sayesinde çok ciddi bir alternatif. Fiyatı ise 970 TL civarında, rakiplerine göre ise pahalı bir model.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Logitech G635
Ürün Markası Logitech
CHIP Online Notu
82
Okuyucu Yorumları