Dizüstü için çok hafif

Hafifliğiyle başınızda hissetmeyeceğiniz Logitech, sesli sohbet programlarıyla kullanmanız için üretilmiş harika bir kulaklık.

CHIP Online Notu 68
  • Ergonomik tasarım
  • Yüksek ses kalitesi
  • Zengin kutu içeriği

Eğer işlerimizi telekonferansla yürütüyorsak veya sesli sohbet programlarını kullanmayı seviyorsak kaliteli bir mikrofonlu kulaklık vazgeçilmezlerimizin arasındadır. Logitech işte tam bunun için öyle bir ürün üretmiş ki sözün durduğu ama kulaklarınızdaki sesin konuştuğu ana geldik diyebiliriz.

Özellikle uzun süre bilgisayarın karşısında kulaklıkla oturuyorsak bir süre sonra kulak kepçelerimiz rahatsız olur ve başımızda bir ağırlık hissederiz. Oysa Logitech'in bu ürünü o kadar hafif ki neredeyse varlığını bile unutuyorsunuz. İçeri doğru dönen kulaklık aynı zamanda kolayca ayarlanabiliyor. Başınızın arkasından döndüğü için ağırlığını hissetmiyorsunuz. Sanki bir bluetooth kulaklık kullanıyormuşsunuz gibi görünen ürün üzerindeki kumandasıyla kolayca yönetilebiliyor.


Kumanda ses ayarının yanı sıra mikrofonu kapatabilmenizi de sağlıyor ve kıskacıyla üstünüze tutturarak hareketli kullanabilmenize de yardımcı oluyor. Ürünle beraber verilen bir minik ara kablo sayesinde 3,5 mm'lik arabirimi USB'ye çevirebiliyorsunuz. Ürünün gerek ses aktarımı gerekse ses kalitesi gayet yüksek ve beraberinde gelen taşıma kabı da son derece şık ve kullanışlı.

Sonuç : Hafifliğiyle başınızda hissetmeyeceğiniz
Logitech, sesli sohbet programlarıyla kullanmanız için üretilmiş harika bir kulaklık.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Logitech Premium Headset
Ürün Markası Logitech
CHIP Online Notu
68
Arabirim 3,5 mm
Frekans aralığı kulaklık 20-20,000 Hz
Frekans aralığı mikrofon 100-10,000 Hz
Hassasiyet -62 dBV/μBar, -42 dBV/Pa+/-3dB
Kablo uzunluğu 1,8 m
Diğer Taşıma kabı
Okuyucu Yorumları