Kablosuz Masaüstü

Bu ay size uzun zamandır beklediğimiz bir ürünü tanıtacağız. Bu ürün sayesinde masaüstünüzü kontrol etmek hem çok zevkli hem de çok kolay olacak. Bahsi geçen ürün multimedia ürünleri ile tanıdığımız Microsoft’un Wireless Desktop seti. Bu set iki parçadan oluşuyor.

Microsoft Wireless Desktop İnceleme
CHIP Online Notu 73

İlk parça optical mouse ikinci parça ise klavye. Buraya kadar her şey tamam, ama bu seti benzer mouse- klavye kombinasyonlarından farklı kılan bir özelliğe sahip. Mouse ve klavye, her ikisi de kablosuz iletişim teknolojilerini içeriyor. Yani her iki cihaz da radio frekansları yöntemi ile kontrol edilebiliyor. İnternet kullanımının yaygın olduğu bu dönemde Microsoft, klavye üzerine programlanabilir kısa yol tuşlarını ön plana çıkarıyor.Bu tuşlar ileri, geri, arama, mail, sık kullanılanlar, bekleme modu, Explorer, bilgisayarım ve hesap makinası gibi uygulamaları anında çalıştırabilirler. Mouse’da ise üzerinde bulunan 5 tuşun yanı sıra bir de scrol düğmesi mevcut.

Özetle

Mouse ve klavyenin masa üstünde yarattığı kablo salatasından sıkılan kullanıcılar için Wireless Desktop iyi bir seçenek.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Microsoft Wireless Desktop
Ürün Markası Microsoft
CHIP Online Notu
73
Okuyucu Yorumları