Discman’lere yeni alternatif

İlk discman'ler piyasada çok tutulmuşlardı, ama bir CD’de parça sayısının yeterli olmaması yeni fikirler doğmasına neden oldu. MP3 CD çalarlar piyasaya çıktı. Bu iyi bir fikirdi, ama boyutları bir cebe sığmayacak kadar büyüktü.

Napa MCD380 İnceleme
CHIP Online Notu 65

Napa MCD380 ürünü ile kullanıcılara farklı bir çözüm getiriyor. Bu ürün de bir MP3 CD çalar. Ama bildiğimiz CD medyalarının aksine, bu cihaz 8 cm’lik CD medyaları destekliyor. Bu sayede, artık cebinize sığdırabileceğiniz bir müzik çalarla birlikte, müziğin keyfini yaşayabilirsiniz. Ürünün Esp süresinin uzun olması, beğenimizi kazandı. Bu sayede CD’lerdeki takılmalar büyük ölçüde gideriliyor. Ayrıca ID3 Tag özelliği sayesinde de, MP3 parçalarının kablo kumanda üzerindeki bir LCD panelinden görünmesi gerçekleştirilmiş. Bu özellik kullanıcılar için önemli bir avantaj. Fakat, ürünün güç tüketimi epey fazla iken, ses kalitesi de orta değerlerde seyrediyor... bu durum biraz can sıkıcı.

Özetle

Hem müzik CD hem de MP3 CD’leri çalabilen cihazın, hareket halindeki müzik severlerin en iyi dostu olacağını düşünüyoruz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Napa MCD380
Ürün Markası Napa
CHIP Online Notu
65
Okuyucu Yorumları