Ergonomik tasarımıyla dikkat çekiyor.

Farklı renk seçeneklerine ve ergonomik tasarıma sahip kulaklık arayışındakilerin ilgisini çekebilir.

Panasonic RP-HXD3W İnceleme
CHIP Online Notu 86
  • Ergonomik tasarımı
  • Çevresel ses izolasyonu
  • Tatminkar performans
  • Büyük beklentileri karşılamıyor

Aramızda elbette kulak içi kulaklıkları tercih eden kullanıcılar halen var, ancak özellikle dış mekan kullanımlarında sanki kulak üstü sürücüleri tercih eden müzikseverlerle şu sıralar daha çok karşılaşıyoruz. Belki algıda seçiciliktir bizimkisi bilemiyoruz, ancak kulak içi modeller kadar ses izolasyonu sağlayabilen kulak üstü kulaklıklara da rağbet olduğu da bir gerçek. Panasonic tarafından geliştirilen RP-HXD3W da çevresel ses izolasyonu sağlayabilen ve rağbet görebilecek kulaklıklardan biri.

Özel bir materyal kullanılarak üretilmiş olan Panasonic RP-HXD3W, tasarımıyla bizden en büyük artıyı alıyor diyebiliriz. Kulağa denk gelen kısımlara yerleştirilmiş özel yastıklar hem kulağınıza tam oturarak çevresel ses izolasyonu yaratıyor, hem de başınızda kesinlikle basınç oluşturmuyor. Bunun yanı sıra yine terletmeyen bir yapıda olan Panasonic RP-HXD3W, böylece yaz aylarında da rahatlıkla kullanılabilir. Ergonomisiyle uzun süreli kullanımlarda kulaklarınızda olduğunu bile unutabilirsiniz. 30 mm boyutundaki kulaklık sürücüleriyle özellikle dış mekan kullanımlarında ideal bir görünüm sergileyen Panasonic RP-HXD3W, sahip olduğu 1.2 metrelik kablo uzunluğuyla da ideal.

Panasonic RP-HXD3W'nin ses kalitesinden bahsedecek olursak, tiz ve peslerde tatminkar bir seviyede olduğundan bahsedebiliriz. Özellikle orta seslerde başarı gösteren Panasonic RP-HXD3W, elbette satın alım aşamasından müzikseverler tarafından yakından incelenmesi gereken bir cihaz. Ancak bizim için genel olarak özellikle malzeme kalitesi, ergonomik özellikleri ve tasarımıyla beğenimizi kazandığını ve yaptığımız testlerde derli toplu bir tablo çizmeyi başardığını söyleyebiliriz.

Özetle

Ergonomik özellikleri, kaliteli malzemeden üretilmiş olması ve tasarımıyla çok sevdiğimiz Panasonic RP-HXD3W, özellikle orta seslerde başarı gösteriyor. Kulaklığın tiz ve peslerdeki performansı ise tatminkar düzeyde.

Alternatifleri

Çevresel ses izolasyonunun yanı sıra daha yüksek performans arayışı içinde olan kullanıcılar için Panasonic'in farklı modelleri de bulunuyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Panasonic RP-HXD3W
Ürün Markası Panasonic
CHIP Online Notu
86
Sürücü Boyutu 30 mm
Frekans Tepkisi 10 Hz – 25 Hz
Sinyal - Gürültü Oranı 32 ohm
Bağlantılar 3.2 mm jak
Kordon uzunluğu 1.2 m
Okuyucu Yorumları