Sese güç veriyor

Sese güç veren yükselticisiyle dış sesleri engellemede başarılı fakat tasarım açısından daha geliştirilmesi gereken bir ürün.

CHIP Online Notu 68
  • Ses güçlendirici
  • Zengin kutu içeriği
  • Zayıf tasarım

Özellikle gürültülü ortamlarda müzik dinlemeye çalışırken çevreden gelen sesler dikkatimizi dağıtır. Philips bu duruma kulaklığa bir ses güçlendiri ekleyerek çözüm bulmuş. Kulak içine giren kulaklık, güçlendirici açıldığı zaman sesin şiddetini arttırarak dış seslerin daha az duyulmasını sağlıyor. Kablonun tam ortasına denk gelen ve bir adet AAA pille çalışan bu güçlendiricinin işini yerine tam olarak getirdiği bir gerçek. Güçlendirici açıldığında sesin kalitesi de şiddeti de artıyor. Lakin güçlendirici oldukça büyük ve ağır olduğundan konumlandırıldığı yer itibariyle hem elinize takılıyor hemde kulaklığı aşağıya çekerek kullanıcıya zorluk çıkartıyor.

Ürünle beraber gelen 3 farklı kulak içi takımı kulaklığın her kulak yapısına rahatlıkla uymasını sağlıyor. Ayrıca 6,3 mm'lik adaptör ve özellikle ürünü uçakta kullanmanıza yardımcı olacak 2 pin sayesinde ürünün zengin bir kutu içeriğine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Philips SHN 2500
Ürün Markası Philips
CHIP Online Notu
68
Arabirim 3,5 mm miniplug
Frekans aralığı 40 Hz - 20KHz
Güç kaynağı 1 x 1,5W pil
Hassasiyet (1kHz) 102dB/mW
Kablo uzunluğu 1.2 m
Diğer 3 farklı kulakiçi takımı, 6.3 ve 2 pin adaptör
Okuyucu Yorumları