POCKETHUB 2: Uzaktan posta kutunuza erişmek için ideal

Sürekli seyahat edenler için e-postalar gerçekten sorun olabilir. Hotmail gibi web tabanlı posta hizmetleri ile herhangi bir internet kafeden postalarınızı okumanız mümkün olsa da, Outlook Express ile yapabileceklerinizin birçoğunu yapamazsınız. İşte bu noktada devreye PocketHub 2 giriyor.

POCKETHUB 2 İnceleme
CHIP Online Notu 74

Sürekli seyahat edenler için e-postalar gerçekten sorun olabilir. Hotmail gibi web tabanlı posta hizmetleri ile herhangi bir internet kafeden postalarınızı okumanız mümkün olsa da, Outlook Express ile yapabileceklerinizin birçoğunu yapamazsınız. İşte bu noktada devreye giren PocketHub 2, sadece bir browser yardımıyla uzaktan bilgisayarınıza ulaşıp tüm postalarınıza, adres defterinize ve hatta dosyalarınıza da ulaşmanızı sağlayıp sorununuzu çözebiliyor. Yazılım, doğrudan Outlook Express ya da diğer e-posta yazılımlarınızla bağlantıya geçtiği için, aldığınız ve gönderdiğiniz iletiler de bilgisayarınızda saklanıyor. Basit bir kurulum işleminin ardından bilgisayarınız PocketHub sistemine kaydediliyor ve size özel bir web adresi tanımlanıyor. Daha sonra bu adresi kullanarak nerde olursanız olun şifrenizi yazıp bilgisayarınıza erişebiliyorsunuz. Kullanımı çok kolay olan yazılım, dosyalarınıza da tam erişim imkanı tanıyor. Hatta resim dosyaları ve Word belgeleri gibi desteklenen dosya tiplerini tarayıcı içinden izlemeniz mümkün oluyor. Bu aşamada izlediğiniz dosyayı e-posta olarak gönderebileceğiniz gibi bilgisayarınıza da indirebiliyorsunuz.

Özetle

Gerçekten zekice düşünülmüş bir yazılım. Hızlı bir bağlantı gerektirse de, erişim için sadece web tarayıcının yeterli olması bir avantaj.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli POCKETHUB 2
Ürün Markası Pockethub
CHIP Online Notu
74
Okuyucu Yorumları