Çok yönlü ve estetik

Samsung, MP3 çalar piyasasında emin adımlarla ilerliyor. Hem tasarım hem de özellikler açısından başarılı ürünlere imza atan şirketin test merkezimize ulaştırdığı YH-J70 MP3 çaları, birçok özellik sunarken, estetik ve ergonomik tasarımıyla da göz dolduruyor.

Samsung YH-J70 İnceleme
CHIP Online Notu 74

20 GB depolama kapasitesi bulunan cihaz FM radyo ve ses kaydediciye sahip olmanı n yanı sıra, fotoğraf, metin ve video dosyalarını da gösterebiliyor. Ürünle gelen yazılımı kurduğumuzda, herhangi bir video dosyası (DivX, XviD vs.) .SVI biçimine dönüştürülerek, oynatılabilir hale geliyor. P4 3 GHz işlemcili bir makinede, 100 dakikalık bir filmin dönüştürülmesi yarı m saat civarında sürüyor. Kullanılan malzemenin kalitesinin de oldukça iyi oldu ğunu belirtelim. Genel olarak etkileyici bir tablo çizen Samsung YH-J70, 1,8 inç boyutunda 260 bin renk gösteren parlak bir ekrana sahip. USB host özelliği de bulunan ürünün tek eksiği, uygun fiyata sahip olmayışı.

Özetle

Yüksek kapasitesi ve zengin özellikleriyle dikkat çeken bu ürün, parlak ekranı ve çok yönlü kullanımıyla oldukça başarılı.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Samsung YH-J70
Ürün Markası Samsung
CHIP Online Notu
74
Okuyucu Yorumları