4.00 Euro'ya tam teşekküllü Windows Vista

Birçok bilgisayar önceden yüklü bir işletim sistemi ile geliyor. Genelde bilgisayarlarla beraber bir adet kurtarma DVD'si veriliyor ve bu disk bilgisayarı sadece ilk gün ki konumuna geri yüklemeye yarıyor. İşte bu yüzden kendi kurulumlarınızı gerçekleştirmek mümkün olmuyor.

4.00 Euro'ya tam teşekküllü Windows Vista

Microsoft'un sadece 4 Euro'ya sunduğu Vista DVD'sini edinin. Aslında lisanslı bir Windows'unuz olmayacak ama Vista'nın 30 günlük deneme sürümünün bunduğu "Anytime Upgrade DVD" adında bir kurulum DVD'sine sahip olacaksınız. Fakat bu hiç sorun değil: Tam sürüme geçmek için bilgisayarınızla beraber gelen lisans anahtarınızı kullanabilirsiniz.

Öncelikle DVD'yi sipariş etmek için http://www.microsoft.com/turkiye/windows/products/windowsvista/buyorupgrade/windowsanytimeupgrade/overview.mspx adresini ziyaret edin. Önemli: DVD'yi bilgisayarınıza indirebilmeniz için tarayıcınızın JavaScprit desteğinin devrede olması gerekiyor. Sağ kısımda bulunan "Hızlı Bağlantılar" kutucuğunun en altındaki "Şimdi Satın Al" bağlantısına tıklayın. Açılan sayfadan ihtiyaçlarınıza uyan Windows sürümün seçin, örneğin Windows Vista Home Premium. Seçiminizi yaptıktan sonra alt kısımda 170.00 Euro'luk "Windows Vista Ultimate" seçeneği belirecektir. "Choose Windows Vista Ultimate" butonuna tıklayın ve bir sonraki ekrana geçin. Burada "Windows Anytime Upgrade DVD"'sine sahip olup olmadığınız sorulacak. Bu soruya "No" deyin ve bir sonraki aşamaya geçin. Bu sayede DVD, ücretsiz olarak alışveriş sepetinize ekleniyor. Açılan yeni sayfadaki 202.30 Euro'luk yükseltme seçeneğini "X" butonuna basak silin, bu sayede sepetinizde sadece "Anytime Upgrade DVD"'si kalcak ve fiyat 4.00 Euro'ya düşecektir. Yine bu sayfada bulunan "Change System Type" butonu ile sistemi 32-Bit veya 64-Bit olarak belirleyebilir, "Change Language" butonu ile de işletim sisteminin lisanının belirleyebilirsiniz. Bu işlemi de tamamladıktan sonra formu eksiksiz doldurun ve bir sonraki adımda da anlaşmayı kabul ederek siparişinizi onaylayın.

Okuyucu Yorumları