Tarayıcının tamamen kurulduğuna emin olmak

Bazı durumlarda kurulum tamamlanamadan nedenini bilmediğiniz bir halde iptal oluyor. Üstelik kurulumu tamamlamak için birkaç kez uğraşmış olsanız bile sorun aynı. Her defasında kurulum bir noktadan sonra devam etmeyip kilitlenmiş gibi duruyor. Peki, sorun ne olabilir?

Tarayıcının tamamen kurulduğuna emin olmak

Sorun muhtemelen "Install the latest updates for Internet Explorer and the Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool (recommended)" seçeneğinin kurulum sırasında aktif olmasından kaynaklanıyor.

Bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirsiniz? Kuruluma başlamadan önce tarayıcı gereksinimlerini bilgisayarınızın sağladığından emin olun. Gereksinimleri öğrenmek için Microsoft'un web sitesine bakabilirsiz. Kurulum dosyasına çift tıklayarak "Çalıştır"a tıklayın. Karşılama ekranından "İleri"ye tıklayın ve ardından kurulum şartlarını kabul edin. Ardından Windows sürümünüzün doğruluğunu kontrol için doğrulama düğmesine tıklayın. Açılan penceredeki güncellemeler sayfasından "Install the latest updates for Internet Explorer and the Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool (recommended)" seçeneğinin önündeki işareti kaldırın. Artık kurulumunuz tamamlanacaktır. Sisteminizi yeniden başlatarak yeni tarayıcınızı kullanabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları