En İyi Kitap Okuma Siteleri

E-kitapları nereden bulabilirsiniz; cihazınıza nasıl indirebilirsiniz? İşte en iyi alternatifler...

En iyi kitap okuma siteleri

Birçoğumuz günün önemli bir bölümünü bilgisayar, tablet gibi cihazların karşısında geçiriyor. Kitap ve dergileri onları bizzat satın alıp, kağıttan okumak en güzeli olsa da e-kitaplar çoğu kullanıcının ilgisini çekiyor. E-kitaplar ilgi alanınıza giriyorsa, aşağıdaki e-kitap web sitelerini gözden geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

1. Nook

Nook, Mobil cihazlara yönelik iyi bir okuma deneyimi sunmayı amaçlıyor. Nook ile sadece ekitaplara değil, dergi ve gazetelere de ulaşabiliyorsunuz.

Nook

2. BookZZ.org

2,7 milyon e-kitap ve 52,4 milyon bilimsel makale içeren bu web sitesindeki her şeyi tüketmeniz için birkaç insanın ömrüne sahip olmanız gerek.

BookZZ

3. PDFDrive.com

20 milyonun üzerinde ücretsiz PDF dosyası içeren bu site, gelişmiş filtreleme ve sıralama işlevleri sunuyor.

PDFDrive

En İyi Kitap Okuma Siteleri

4. Manybooks.net

Manybooks, farklı konularda sayısız yabancı esere ulaşabileceğiniz bir web sitesi.

5. Wattpad.com

Milyonlarca ücretsiz kitaba ulaşabildiğiniz Wattpad, kendi kitaplarınızı ve makalelerinizi yazmanıza ve yayınlamanıza da olanak tanıyor.

Wattpad

6. Feedbooks

Feedbooks, ücretli ve ücretsiz ekitap indirebileceğiniz 1 milyonun üzerinde kitaptan oluşan bir web sitesi. Ekitapların çoğu EPUB, MOBI ve PDF biçimlerinde indirilebiliyor.

Feedbooks

7. PDFBooksWorld

EPUB, MOBI ve PDF gibi e-kitap dosya biçimleri arasında PDF'i tercih ediyorsanız, elbette yalnız değilsiniz. Neredeyse evrensel olarak desteklenen PDF'lere bağlı kalmak istiyorsanız, bu dosya türü için optimize edilmiş ücretsiz e-kitapları PDFBooksWorld üzerinde bulabilirsiniz. Siteyi kullanabilmek için bir hesap oluşturmanız gerektiğini belirtelim.

PDFBooksWorld

8. FreeTechBooks

FreeTechBooks, bilgisayar bilimi, mühendislik, programlama kitapları, ders notları bulabileceğiniz bir web sitesi.

FreeTechBooks

9. Scribd

Scribd, Word, Excel, PowerPoint ve PDF gibi popüler dosya türlerini destekleyen, bu tür dosyaların paylaşıldığı bir belge paylaşım sitesi. Belgeleri bilgisayarınıza indirebilir veya web sitesize gömebilirsiniz.

Scribd

10. BookYards

BookYards, eğitime yönelik ücretsiz materyaller, bilgiler ve içerikler sunan bir web sayfası.

BookYards

Okuyucu Yorumları