Netflix İle Sevdiğiniz Dizileri Yeniden Keşfedin

Bu web uygulaması, Netflix üzerinde sevdiğiniz dizileri yeniden keşfetmenize olanak tanıyor

Netflix'e "rastgele" yenilik!

Herkesin çok sevdiği ve tekrar tekrar izlemek istediği bir dizi çoğu zaman Netflix'te bulunabiliyor. Bu diziler yedi veya sekiz sezon uzunluğunda olduğu zaman bir Cumatesi akşamı koltuğunuza oturup hangi bölümü yeniden izlemek istediğinizi bulmakta zorlanabilirsiniz. Çoğu kişi bu durumda en çok sevdiği beş ya da altı bölümü tekrar tekrar izler ve bu durumda bir dizinin geri kalan bölümlerine dair tüm anılar zamanla kaybolabilir.

Netflix İle Sevdiğiniz Dizileri Yeniden Keşfedin

Shufflix, Netflix üzerindeki popüler TV şovlarının bölümlerini rastgele olarak seçmenizi sağlayan bir web uygulaması ve uygulama, şu anda ne izlemek istediğiniz konusunda iyi bir öneride bulunabilir. Örnek olarak Friends dizisini seçtiğiinizde Shufflix, dizinin altıncı sezonunun yirmi ikinci bölümünü izlemenizi önerebiliyor.

Eğer öneriden hoşnutsanız "Watch This'" butonuna tıklayarak Netflix üzerinde bölümü izlemeye başlayabilirsiniz (bunun için bir Netflix üyesi olmanız gerekiyor). Eğer önerilen bölümü yeni izlediyseniz ya da öneri hoşunuza gitmediyse, başka bir öneri istemeniz de mümkün.

Şu an için Shufflix sadece 21 farklı TV şovunu destekliyor ancak bu diziler en popüler olanları. Bu dizilerin arasında Arrested Development, The Office, Breaking Bad, ve tabii ki Friends'i bulabilirsiniz.

Bu araç sevdiğiniz dizilerin unuttuğunuz eski bölümlerini tekrardan keşfetmeniz için harika bir uygulama niteliğinde. Bu uygulamayı keşfettikten sonra eski dizileri ile tekrar iyi vakit geçirdiğini belirten birçok kullanıcı mevcut. Bitirdiğinizi dizilerin eski bölümlerini rastgele bir şekilde izlemek iyi vakit geçirmek için yapılabilecek aktivitelerden bir tanesi ve Netflix üzerinden bilinçli olarak bir bölüm seçmeye kıyasla sürprizlere daha açık bir seçenek de artık elinizin altında.

Shufflix web uygulamasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları