Voidu Nedir? Nasıl Kullanılır?

Türkiye'de faaliyetine başlayıp hızla dünyaya yayılmakta olan en büyük dijital oyun platformu Voidu'yu mercek altına aldık!

Voidu Nedir? Nasıl Kullanılır?

Türkiye'deki oyun sektörü hızla gelişiyor. Türkiye'deki oyun severlerin sayısının artışı, pazarın da hızla büyümesini sağlıyor. Yurtdışında sıklıkla karşımıza çıkan dijital oyun platformları artık ülkemizde de yaygınlaştı. Türkiye'de faaliyetine başlayıp hızla dünyaya yayılmakta olan en büyük dijital oyun platformu ise Voidu. 2015 yılının Ağustos ayında faaliyete geçen Voidu'nun en önemli artısı, yaptığı önemli indirimler ve düzenlediği büyük kampanyalarla dijital oyunları uygun fiyatlarla oyun severlere sunması. Türkiye'nin ilk bağımsız dijital oyun mağazası olan Voidu, fiyat artısını da yanına alarak hızla büyüdü ve Türkiye'deki oyun severler tarafından en çok ziyaret edilen sitelerin arasına girdi.

Hızlı bir şekilde büyüyen Voidu kısa süre içinde 10'dan fazla çalışana sahip oldu ve bünyesinde binlerce oyun bulunuyor. Yerli oyunculara çok sayıda oyun seçeneği sunan Voidu, zengin içeriği ile oyun sektörüne adını duyurdu. İngilizce sürümünü de çıkararak Türkiye'den dünyaya yayılan Voidu'nun en önemli avantajlarından biri de yeni oyunları dünya ile eşzamanlı olarak oyun severlere ulaştırıyor olması.

Voidu Kampanyaları

Voidu'nun cazip fiyatları, kullanıcıları en çok kendisine bağlayan sebeplerden biri. Bu dijital mağaza artık en güncel oyunları ve yeri dolmayacak klasikleri uygun fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunuyor. Voidu, oyun markaları ile de sık sık kampanya düzenliyor. Markalarla birlikte oluşturulan ortak projeler, oyun severlerin karşısına avantajlı fiyatlar sunuyor. Ayrıca sitede haftalık indirimler de düzenleniyor. Voidu'yu düzenli olarak takip edenler, satın almak istedikleri oyunları cazip fiyatlarla elde edebilme şansına sahip oluyor. Örneğin, dönemsel olarak markalara özel günlük indirimler düzenlenebiliyor. Bu özel indirim günlerde, bazı markaların oyunlarına %80 civarında indirimlerle ulaşılabiliyor.

Voidu İndirim Kodları

Voidu'da yer alan oyunlar belirli dönemlerde özel indirimlerle satışa sunuluyor. Bununla birlikte firmanın kullanıcılara sunduğu indirim kodları da en ünlü oyunları en uygun fiyatlarla satın almaya imkân tanıyor. GTA, Max Payne, Lost Planet gibi en ünlü oyunları oldukça cazip fiyatlarla Voidu'dan almak mümkün.

Voidu, oyun severler tarafından merakla beklenen yeni oyunları da Türkiye'de ilk olarak satışa çıkarıyor olmasıyla öne çıkıyor. Firma, en çok beklenen oyunları önemli indirim miktarlarıyla satışa sokuyor. Voidu'nun verdiği indirim kodları kimi zaman sepet üzerinden yapılacak indirimlerde, kimi zamanda oyun özelinde düşecek olan fiyatlarda kullanılabiliyor.

Voidu Güvenilir Mi?

Voidu, Türkiye'deki en güvenilir dijital platformların arasında bulunuyor. Voidu üzerinden dijital oyun alma sürecinin herhangi bir güvenlik açığı bulunmuyor. Sitede hem kredi kartı ile alışveriş yapılabiliyor hem de Turkcell, Avea ve Vodafone'un mobil ödeme seçenekleri ile oyun satın alınabiliyor. Ayrıca platforma TTNET faturası ile ödeme seçeneği de eklendi.

Voidu'dan Nasıl Oyun Alınır?

Voidu'dan oyun satın almak için öncelikle siteye üye olmanız gerekiyor. Üyelik işlemini tamamladıktan sonra istediğiniz oyunu seçiyor ve dijital versiyonunu sizin için uygun olan ödeme seçeneği ile satın alıyorsunuz. Ardından oyunları Steam ya da Origin gibi platformlardan kodlar aracılığıyla aktive ediyorsunuz ya da Voidu üzerinden indiriyor ve oyuna orijinal olarak da sahip oluyorsunuz.

Oyunların kodlar aracılığı ile aktive edilmesine bazı markaların verdiği kodları örnek olarak verebiliriz. Mesela EA oyunları size Origin kodu veriyor. Ubisoft oyunları ise uPlay kodlarını mail adresinize gönderiyor. Marka bazında verilen kodlar bu şekilde farklı kullanım özelliklerine sahip.

Voidu, oyunların aktivasyon kodlarını oldukça hızlı bir şekilde göndermesi ile de oyun severlerin takdirini topluyor. Özellikle indirim dönemlerinde büyük bir talep ile karşılaşan Voidu, kodları dakikalar içerisinde göndererek oyun severlerin hemen oyunlarına başlayabilmelerine yardımcı oluyor.

Okuyucu Yorumları