Müşteri memnuniyetine gösterdiği özenle tüm dünyada büyük beğeni toplayan Amazon’un, Prime abonelerine özel kurgulanmış Alışveriş Festivali başladı.

Dünyanın en büyük online alışveriş servisi Amazon, Prime ismini verdiği özel üyelik programla, kullanıcılarına çok zengin avantajlar sunmasıyla tanınıyor.  25 ülkede 200 milyondan fazla üyeye hızlı teslimattan ödüllü filmlere, popüler oyunlardan özel indirimlere kadar benzersiz bir deneyim yaşatan Amazon Prime, Türkiye'de de büyük ilgi görüyor.

Amazon şimdi Prime müşterileri için özel olarak kurgulanmış Prime Alışveriş Festivali’ni düzenliyor.

2015 yılından beri her yıl tüm dünyada gerçekleştirdiği ve Prime üyelerine özel kaçırılmayacak indirimler  sunan büyük alışveriş etkinliği, bu yıl Türkiye’de 18-25 temmuz tarihleri arasında Prime Alışveriş Festivali adıyla düzenleniyor.

 PRIME ALIŞVERİŞ FESTİVALİ NE SUNUYOR?

Prime Alışveriş Festivali boyunca Prime üyeleri, elektronikten oyuncağa, güzellikten dekorasyona, 28 farklı kategoride yüz binlerce üründe kaçırılmayacak indirimlerden faydalanabilecek.

Yeni bir oyun bilgisayarına mı ihtiyacınız var? Prime Alışveriş Festivali sırasında uygun şartlarda bir HP Pavilion Gaming Dizüstü Bilgisayar alabilirsiniz.

Samsung'un o hep istediğiniz 12.4 inç genişliğindeki, stylus destekli Samsung Galaxy Tab S8+ tabletini mi arıyorsunuz? Alışveriş festivalini kaçırmayın deriz.

Ya da müzik keyfinden vazgeçemeyenler için yüksek ses kalitesiyle herkesin gözdesi olan Apple AirPods Max kulakları... Onları da Amazon Prime Alışveriş Festivali sırasında uygun şartlarda edinebilirsiniz.

EĞLENCESİ EKSİK OLMAYAN ALIŞVERİŞ FESTİVALİ

İndirimlerin yanı sıra Amazon Türkiye, Prime üyelerine eğlenceyle dolu bir alışveriş dönemi sunmaya da hazırlanıyor.

Prime Alışveriş Festivali boyunca Amazon müşterileri, Murat Dalkılıç, Vedat Milör, Pascal Nouma, Cem Bölükbaşı ve daha pek çok ünlü isimle unutulmaz deneyimler, hediye ürünler ve binlerce lira değerinde Amazon Hediye Kartları kazanma şansı da yakalayacak.

Amazon Türkiye’nin sunacağı yılın en büyük indirimlerine ek olarak 18-25 Temmuz tarihleri arasında Amazon.com.tr müşterilerini, farklı ilgi alanlarından birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı eğlence dolu sürprizler de bekliyor.  Prime Alışveriş Festivali boyunca Amazon Türkiye müşterileri,

Türkiye’nin İlk Formula 2 Yarış Pilotu Cem Bölükbaşı ile pistte hız denemesi,

Beşiktaş’ın Unutulmaz Futbolcusu Pascal Nouma ile tek kale maç yapma,

Restoran Eleştirmeni Vedat Milor ile öğle yemeği yeme,

Ünlü Müzisyen Murat Dalkılıç ile stüdyoda şarkı söyleme ve ses koçluğu seansı,

Youtube İçerik Üreticisi Mendebur Lemur ile son teknoloji ürün denemesi ve YouTube videosu konukluğu,

Ünlü Moda Fenomeni Yasemin Ögün (modatutkusu) ile stil danışmanlığı ve butiğinden seçilen parça hediyesi,

“Filme Gitmeden Önce” youtube kanalından Cem Başak ile Prime Video’da yayınlanacak yeni bir dizinin ilk bölümünü izleme şansı elde edecek.

 KAÇIRILMAYACAK AVANTAJLAR

Prime Alışveriş Festivali boyunca sunulan imkanlar, Prime müşterileri için çok büyük avantajlar sağlıyor.

 Tüm kredi kartlarına 12 aya varan taksit seçeneği

Amazon.com.tr müşterileri, Amazon.com.tr tarafından satılan ve yasal taksit kısıtı olmayan ürünlerde tüm kredi kartlarına 12 aya varan taksit seçeneklerinden yararlanabiliyor. Üstelik müşteriler, yasal taksit kısıtı olmayan tüm ürünlerde ise peşin fiyatına 6 aya varan taksit imkanından faydalanıyor. Yapı kredi Worldcard sahibi müşteriler ise yapacakları 500TL’lik alışverişlerinde 75TL Worldpuan kazanacak ve amazon.com.tr tarafından satılan, yasal taksit kısıtı olmayan tüm ürünlerde 9 taksitten de peşin fiyatına faydalanabilecek.

 Ücret iadesi garantisi

Prime Alışveriş Festivali boyunca Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından satın aldığınız seçili ürünlerde ürünün fiyatı düşerse, Amazon aradaki farkı hediye kartı olarak hesabınıza tanımlıyor.

 Yeni kategorilerle artan ürün çeşitliliği

Amazon Türkiye, yakın zamanda açtığı 6 yeni kategoriyle ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Bavul ve Seyahat Çantası, Saat, Takı, Otomotiv, Ev Aletleri ve Mobilya kategorilerindeki binlerce üründe harika fırsatlar Prime Alışveriş Festivali’nde müşterileri bekliyor.

 Prime üyelerine özel Amazon hediye kartı

Prime Alışveriş Festivali boyunca Amazon mobil uygulamasından 200TL ve üzeri alışveriş yapan Prime üyelerini, 50TL değerinde Amazon hediye kartı bekliyor.  

PRIME MÜŞTERİLERİNİN AYRICALIKLARI BİTMEDİ!

Amazon’un müşterilerine alışveriş ve eğlencenin en iyisini sunduğu üyelik programı Prime, Alışveriş Festivali dışında da çok önemli ayrıcalıklar sağlıyor.

Türkiye’deki alışveriş ve eğlence severlerin ayda sadece 7,90 TL’ye sahip olabileceği müthiş avantajlardan bazıları:

Hiçbir ön koşul ve sınır olmadan, her zaman hızlı ve ücretsiz teslimat

Amazon Prime üyeleri Türkiye’nin 81 ilinde herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin aynı gün, ertesi gün ve iki günde teslimat seçeneklerinin keyfini çıkarıyor.

İstanbul, Bursa ve Kocaeli’ndeki Prime üyeleri sepet alt limiti olmaksızın aynı gün ücretsiz teslimatın keyfini çıkarırken İstanbul, Ankara, İzmir Bursa, Kocaeli ve diğer 13 şehirdeki Amazon Prime üyeleri, ücretsiz ertesi gün teslimat seçeneğinden yararlanabiliyor.

Diğer illerdeki Prime üyeleri ise Amazon’un bedava ve hızlı kargo seçeneklerinden faydalanabiliyor. Amazon aynı zamanda İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Bursa’daki müşterileri için pazar günü teslimat hizmeti de sunuyor.

Amazon Prime ile az öde, çok gülümse

Amazon Prime üyeleri, kolay ve hesaplı alışveriş ile tasarruf ediyor.

Prime, üyelerine en popüler markaların ürünlerinde günlük özel fırsatlara erişim, yalnızca Prime üyelerinin yararlanabileceği indirimler ve daha pek çok özel fırsat sunuyor.

Prime üyeleri aynı zamanda Amazon Süper ile satın aldıkları aynı ya da farklı 10 ürün ve üzerine sepette yüzde 10 indirim kazanıyor.

 Amazon Prime üyeleri, alışverişlerinden sonra bile tasarruf etmeye devam ediyor.

Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından satın aldığınız seçili ürünlerin fiyatı düşerse, Amazon aradaki farkı iade ediyor.

 “Ne izleyeceğim?” derdi sona eriyor

Prime Video, Prime üyelerine aralarında “Zaman Çarkı (Wheel of Time)”, “TheBoys”, ve “TomClancy'sJackRyan” gibi Amazon'a özel içeriklerin ve “Fleabag” ve “TheMarvelousMrs. Maisel” gibi Emmy ve Altın Küre ödüllü filmlerin de bulunduğu geniş bir içerik seçkisini, hiçbir ek ücret olmadan sunuyor.

Eylül ayında ise tüm dünyada merakla beklenen ve televizyon tarihinin en büyük prodüksiyonu olarak hayata geçecek Yüzüklerin Efendisi dizisi “TheLord of the Rings: The Rings of Power” yalnızca Prime Video'da serinin hayranlarıyla buluşacak.

Amazon Prime üyeleri, üyelikleriyle birlikte gelen Prime Video ile aralarında popüler Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir içerik seçkisini ek ücret ödemeden Türkçe altyazı seçeneğiyle primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV’lerindeki Prime Video uygulaması aracılığıyla izleyebiliyor.

Oyun tutkunlarını mutlu eden avantajlar

Prime Gaming ile Prime üyelerine Grand Theft Auto Online, Red Dead Online, FIFA 22 ve League of Legends gibi dünyanın önde gelen oyunlarında oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkı sunuluyor.

Amazon Prime, üyelerine birçok ünlü yayıncının bulunduğu Twitch.tv’ye ücretsiz abonelik hakkı veriyor.

Prime Gaming’in ücretsiz oyun ve oyun içi içerik seçkisi her ay eklenen yeni öğeler ve oyunlarla zenginleşiyor.

Henüz Prime üyesi değilseniz www.amazon.com.tr/prime adresinden 30 günlük ücretsiz deneme sürecini başlatarak Prime ayrıcalıklarından ve Prime Alışveriş Festivali fırsatlarından yararlanabilirsiniz.