Dark Evo P60 video inceleme

Dark'ın dev ekranlı cebi Evo P60'ı test ettik! İşte tüm test sonuçları!

Dark'ın Evo P60 ile iyi iş çıkarttığını söylemek gayet mümkün. Fiyat/performans oranı rahatlıkla tercih sebebi olarak gösterilebilir. Büyük ekranı ve hem oyun hem uygulama performansıyla akıcı olması cebin başarılı yanları. Telefonun beğendiğimiz yanları arasında beraberinde Smart Cover'ı getirmesinin bulunduğunu da söyleyelim. Diğer yandan akıcı işletim sistemi, IPS ekranı, çift SIM kart desteği sunması gibi yanlarını da atlamamak gerek.

Beğenmediğimiz yönleri arasında ise elbette ekran çözünürlüğünün düşük olması geliyor. Her ne kadar ekran gayet kaliteli görünüyor olsa da, kullanıcılar artık daha yüksek çözünürlük görmek istiyorlar. Ayrıca kameranın daha iyi olmasını beklerdik. Bunun yanında FM radyonun bulunmaması da üzücü.

Hepsini bir araya topladığımızda sonuç olarak Dark Evo P60'ın büyük ekranlı cepler arasında özellikle fiyat/performans oranıyla öne çıktığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Uygun fiyatıyla dikkat çeken Evo P60 yakından incelenmeli diye düşünüyoruz. Dark Evo P60'ın fiyatı 749 TL civarında.

Okuyucu Yorumları