Huawei Mate 10 Pro Video İnceleme

Huawei'den bugüne kadar gördüğümüz en etkileyici amiral gemisi, Huawei Mate 10 Pro testte!

Evet, yine uzun bir incelemenin ardından bir kez daha sonuç bölümüne geldik. Bu adımda incelemeyi toparlayacak olursak, Mate 10 Pro'nun yalnızca Huawei'nin şimdiye kadar ürettiği en etkileyici telefon olmadığını, ayrıca amiral gemisi telefon modelleri arasında da en etkileyici modellerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Çarpıcı bir tasarım ve ekrana sahip olan Mate 10 Pro, performansıyla, stereo hoparlörleri ve elbette Leica lensleriyle başarılı modellerden biri oluyor. Parmak izi sensörünün yeri, ayrıca suya karşı dayanıklılığı da onun dikkat çeken yanlarını oluşturuyor. Öte yandan microSD kart ile Bluetooth 5.0 desteğinin olmaması üzücü; yine buna ilave olarak telefonda bir 3.5 mm'lik kulaklık girişinin olmaması da öyle.

Bunların hepsinden zaten incelememiz boyunca bahsettik. Peki, Mate 10 Pro'nun fiyatı ne kadar? Şu anda en önemli soru bu. Mate 10 Pro'nun Türkiye fiyatı henüz belli değil. Yurt dışı fiyatı ise 799 Euro olarak belirtmiş durumda. Bu da telefonun vergisiz halinin en az 3500 TL olacağını ve sonrasında ise 5000 TL psikolojik sınırına dayanacağını bizlere gösteriyor. Ancak Huawei yetkililerinden aldığımız bilgiye göre, Huawei Mate 10 Pro, 4000 – 4500 TL bandında olacakmış. Bunu bekleyip göreceğiz.

Okuyucu Yorumları