Huawei P30 Pro Video İnceleme

Huawei'nin merak edilen telefonu P30 Pro testte! İşte tüm detaylarıyla Huawei P30 Pro incelemesi!

Huawei, kısa bir süre önce yeni amirali P30 Pro modelini tanıtmıştı. Paris'te düzenlenen etkinlikte biz de CHIP Online olarak yer almış ve gerek Huawei P30 modelinin, gerekse Huawei P30 Pro modelinin ön incelemesini sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise geldik Huawei P30 Pro incelemesine.

Bu incelememizde Huawei P30 Pro'nun sunduğu tüm avantajları, getirdiği yenilikleri, elbette performans testlerini ve daha fazlasını sizlere sunacağız. Öncelikle şunu söylemek doğru olacak, Huawei P30 Pro, ülkemizde iki farklı model olarak satışta. Bunlardan biri 6GB RAM ve 128 GB'lık hafızaya sahip model, bir diğeri ise elimizdeki 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip model oluyor. Ayrıca Huawei P30 da yine mevcut.

Huawei P30 Pro vs Samsung Galaxy S10 Plus Karşılaştırması

Şu an 3 telefon da ön siparişte bulunuyor ve stoklarla sınırlı önemli bir kampanya ile satın alınabiliyorlar. Elimizdeki Huawei P30 Pro'nun fiyatı 7999 TL. Ancak dediğimiz gibi kampanya süresince önemli bir artısı var bu telefonun, o da daha önce incelemesini yaptığımız Watch GT akıllı saat hediyesi olması. Ayrıca 3 ay boyunca ekran koruma garantisi de hediye ediliyor. Özellikle henüz yeni akıllı saatlerden biri olan Watch GT'nin piyasada 1000 TL civarında satış fiyatının olduğu düşünüldüğünde, Huawei P30 Pro bu kampanya süresince amiral gemisi akıllı telefonlar arasında dikkat çekici bir model olacaktır kanısındayız.

Bu konuyu geçmeden Huawei P30 Pro'nun 128 GB'lık modelinin de 6999 TL fiyatla ön siparişte olduğunu ve Huawei P30 modelinin fiyatının da 5699 TL olduğunu söyleyelim ve şimdi Huawei P30 Pro'nun tasarımıyla incelemeye başlayalım.

Okuyucu Yorumları