Huawei P30 Video İnceleme

Huawei P30 Pro ve P30 Lite'tan sonra sıra geldi P30'a. İşte detaylı Huawei P30 incelemesi.

Sonuç olarak değerlendirecek olursak, Huawei P30 modeli, pek çok açıdan gayet başarılı bir akıllı telefon olmuş. Belki de tasarımıyla ailenin en kompakt ve en dengeli modeli duran telefon, teknik kadro ve performans ışığında da P30 Pro'dan büyük fark yaratmamasıyla, yüksek fiyatından dolayı P30 Pro'ya erişemeyen kullanıcılar tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Sınıf lideri pil ömrüne sahip olması da, kullanım süresiyle kendinden memnun bırakmasını sağlıyor.

Telefonun artılarını bir arada söyleyecek olursak, bunlar arasında çarpıcı tasarımını, güzel ekranını, hızlı çalışan ekrana entegre parmak izi sensörünü, fazlasıyla başarılı kameralarını, güçlü işlemci ile sağladığı yüksek performansını, pil ömrü ve hızlı şarj olabilmesini sayabiliriz. Telefonun eksik yönleri de var elbette; bunlar arasında ise stereo hoparlör bulundurmamasını, 4K'da 60 kare video kaydı yapamamasını, IP68 sertifikası bulundurmamasını, kablosuz şarj desteğinin olmamasını ve her ne kadar Nano Memory ile hafıza kapasitesi arttırılabilse de, bunun microSD kart kadar ana akım bir yöntem olmamasını gösterebiliriz.

Fiyat olarak ise Huawei P30 şu an 128 GB'lık modeliyle 4449 TL ile bulunabiliyor. Bu fiyatla da gerek Samsung Galaxy S10, gerek Xiaomi Mi 9 modelinden avantaj yaratan Huawei P30, bu anlamda gayet tercih edilesi bir model olmuş.

Okuyucu Yorumları