İnanılmaz Örümcek-Adam 2 Türkçe Altyazılı Teaser

Yeni Fragman Türkçe altyazılı olarak sunuldu.

Örümcek-Adam'ın en önemli savaşının kendisiyle olduğunu hep biliyorduk; Peter Parker'ın sıradan sorumluluklarıyla, Örümcek-Adam'ın sıradışı sorumlulukları arasındaki mücadele. Ama, İnanılmaz Örümcek-Adam 2'de Peter Parker daha büyük bir çatışmanın başlayacağını fark ediyor.

Örümcek-Adam (Andrew Garfield) olmak harikadır. Peter Parker için gökdelenler arasında yüzmek, bir kahraman olmak ve Gwen (Emma Stone) ile vakit geçirmek kadar müthiş hiçbirşey yoktur. Ama, Örümcek-Adam olmanın da bir debeli vardır ve New York'luları, şehirlerini tehdit eden korkunç kötü adamlardan koruyabilecek tek kişi Örümcek-Adam'dır. Electro'nun (Jamie Foxx) ortaya çıkması ile, Peter'ın kendisinden çok daha güçlü biriyle yüzleşmesi gerekir. Ve eski dostu Harry Osborn'un (Dane DeHaan) da dönmesiyle, Peter bütün düşmalarının ortak noktasının OsCorp Şirketi olduğunu fark eder.

Yönetmen Marc Webb. Yapımcular Avi Arad ve Matt Tolmach. Senaryo Hikayesi ve Senaryo Alex Kurtzman & Roberto Orci & Jeff Pinkner. Stan Lee ve Steve Ditko'nun Marvel Comic Book'undan uyarlandı.

Okuyucu Yorumları