Moto Z2 Play Video İnceleme

Lenovo'nun modüler tasarımlı telefonunun yenisi Moto Z2 Play, tüm detaylarıyla testte!

Sonuç olarak incelemeyi toparlayacak olursak, Moto Z2 Play, kötü bir telefon değil. Eleştirdiğimiz kamerası da, performansı da ait olduğu orta sınıf telefonlarla rekabet içinde. Daha çok bu noktaların dikkati çekmesi ise, yüksek fiyatı. Z2 Play, şu an piyasada 2249 TL fiyatla bulunabiliyor. Ancak bu fiyata teknik altyapı bakımından muadil örnekleri çok daha ucuza bulabiliyorsunuz. O nedenle Moto Z2 Play'e fiyat/performans açısından eksi puan veriyoruz.

Z2 Play'in artıları arasında ise, çok başarılı pil ömrü, tasarım kalitesi ve orta sınıf için uygun performans üretebilmesi oluyor. Elbette, Moto Mod seçenekleri ile rakiplerin sunmadığı ölçüde bir kullanım zenginleştirme avantajını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Özellikle bu avantajıyla da zaten Moto Z2 Play niş bir kitleye hitap etmeyi başarıyor.

Yani işin özü; telefonunu bir fotoğraf makinesine, bir projeksiyon cihazına veya bir hoparlöre dönüştürmek ve telefonunun pili hiç bitmesin isteyenlerin Moto Z2 Play'i tercih etmelerinin özel nedeni bulunuyor, ancak diğerleri için sıradan bir orta sınıf telefondan öteye gidemiyor.

Okuyucu Yorumları