Turkcell Superbox'ı Öğrenci Evinde Test Ettik!

Turkcell Superbox ile bu kez bir öğrenci evini fiber internetle tanıştırdık!

Konu internet olduğunda elbette kısıtlanmayı sevmiyoruz; herhangi bir sayfaya girdiğimizde en hızlı şekilde açılsın, video izlerken yükleme dairesi karşımıza hiç çıkmasın ve hele ki oyunlarda ping yemeyelim, donmadan, kasmadan yolumuza devam edelim istiyoruz.

İnternete hızlı bir şekilde ulaşmak ve maksimum şekilde faydalanmak iletişim çağında artık hakkımız. Halihazırda fiber altyapı ile zaten büyük ölçüde internetten hızlı şekilde faydalanabiliyoruz, ancak artık altyapıya bağlı kalmadan, kablolardan uzakta da maksimum faydalanmanın çeşitli yolları var ve bunlar arasında en popüleri de Turkcell'in fiber internet hızını, herhangi bir altyapıya gerek kalmadan kullanıcılara ulaştırmak için sunduğu Superbox adını verdiği bu cihaz oluyor.

Dünyanın önde gelen yenilikçi çözümleriyle müşterilerini buluşturan Turkcell, evlere fiber hızında mobil internet sunduğu Superbox ile Türkiye'de benzeri olmayan bir hizmet sunuyor. Fiber altyapının olmadığı lokasyonlarda sunulan ve 4.5G şebekesi üzerinden hizmet veren Superbox, kabloya ihtiyaç duymuyor ve elektrik olan her yerde kullanılabiliyor.

Artık zaten Superbox'ı yakından tanıdığınızı düşünüyoruz, çünkü bir süredir bu sihirli kutuyu farklı yerlerde test ediyor ve izlenimlerimizi sizlere farklı noktalardan aktarıyoruz.

Hatırlarsanız daha önce evden çıkıp şehrin gürültüsünden uzakta, doğanın kucağında bir yere gidip, orada Superbox'ı deneyimlemiş, ardından da ta Balıkesir'in Dursunbey ilçesine gidip, buradaki bir dinlenme tesisinde, müşterilerle beraber performansından bahsetmiştik. Bu kez de Superbox'a ihtiyaç olan bir başka yerdeyiz; bir öğrenci evinde.

Özellikle öğrenci evlerinde internet çok önemli, zira kiminin internetten araştırması gereken onca konusu oluyor, kiminin o sırada ailesiyle görüntülü görüşmesi gerekiyor, kimi sınav haftasından çıkmış ve kaçırdığı filmlere / dizilere gömülmek istiyor, kimi de aynı şekilde boş vaktini video oyunlarıyla değerlendirmek istiyor ve tabii ki takdir edersiniz ki, öğrenci evleri kalabalık yerleşim yerleri. Bu kadar istek çakıştığında ne altyapı yetiyor ne de internet. Ha, tabii ayrıca öğrenci evlerinin geleni gideni de boldur; eh tabii herkesin bir akıllı telefonu da olunca, misafire kendi mobil internettinden kullan denmez, ağa buyur edilir. Bu noktada da iş Superbox'a düşüyor.

Evet, artık Superbox testimize başlayabiliriz. Bakalım Superbox burada bize nasıl bir performans sergileyecek, ev ahalisi bu cihazın fiber performansından memnun kalacak mı? Test sonuçları ve kullanıcı yorumları, yukarıdaki videomuzda!

Okuyucu Yorumları