Samsung Galaxy A6+ Video İnceleme

Samsung'un orta sınıf yenilikçi modeli Galaxy A6+ incelemesi hazır. İşte Galaxy A6+'ın A'dan Z'ye tüm detayları!

Akıllı telefonların fiyat çıtası yükselmeye devam ederken amiral gemisi seviyesi neredeyse ortalama kullanıcılar için ulaşılmaz bir hale gelmeye başladı. Özellikle yakında tanıtılması beklenen amiral gemisi telefonlarla beraber yeni fiyat çizgileri göreceğimiz açık. Bu nedenle gözler yavaş yavaş orta segmente kayıyor ve neyse ki burada da başarılı modelleri görebiliyoruz.

Samsung, özellikle bir süredir orta segmenti için de iyi bir konumlama yaratmaya çalışıyor. Burada yer verdiği A serisi ile üst seviye modellerinin belli başlı bazı özelliklerini tüketicilere sunan Güney Koreli şirket, bunlardan tasarım ve Sonsuz Ekran gibi özellikleri başarılı şekilde yerleştirdi. Şimdi bunlara yavaş yavaş çift kamerayı ve diğer çevre özellikleri de eklemeye devam eden Samsung, bu gün elimizdeki Galaxy A6+ modeliyle konuğumuz.

Samsung, bu yıl tanıttığı Galaxy A6, A6+, A8 ve A8+ modellerinin her birinde Infinity Display, yani Sonsuz Ekran'a yer vermiş ve bu telefonların tasarımıyla da Galaxy S ve Note serilerini yansıtmıştı. Şimdi buna elimizdeki Galaxy A6+ ile çift kamerayı da ilave eden Samsung, bakalım başka neler ilave etmiş, neleri çıkartmış; şimdi Galaxy A6+ incelemesine başlayalım.

Okuyucu Yorumları