Samsung Galaxy Note Pro 12.2 video inceleme!

Samsung'un profesyonel tableti Galaxy Note Pro 12.2 detaylı testte!

Note Pro 12.2, profesyonel kullanımlar için ideal bir tablet. 12.2 inç büyüklüğündeki ekranı geniş çalışma alanı sunarken S-Pen kalemiyle de gayet işlevsel davranabiliyor. Özellikle S-Pen kalemle potansiyelini ortaya çıkartan tablet, Samsung'un Android 4.4 KitKat'in üzerine yerleştirdiği Magazine UX arayüzüyle büyük iş yapıyor. Arayüzü beğendik, fakat geliştirilmeye devam edilmesi gerekiyor.

Tabletin ekranı sebebiyle büyük ve ağır olduğu aşikar. Bu nedenle sürekli taşımak sıkıntı yaratabilir; aksesuar setine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu noktada aksesuarlarla kullanımını beğendiğimizi de söyleyelim.

Bahsettiklerimizin yanında tabletin beğendiğimiz özellikleri arasında sınıfında başarılı performansı, pil ömrü yönetimi ve elbette zengin seçenekler sunan kamerası bulunuyor.

Peki, Note Pro 12.2'nin fiyatı ne kadar? Bize verilen bilgiye göre Note Pro 12.2'nin (Wi-Fi'lı model) piyasa fiyatı 2.199 TL. Bu aynı zamanda tabletin en önemli eksisini de oluşturuyor. Wi-Fi + 3G modeli ise 2.499 TL'lik fiyatıyla dikkat çekiyor.

Okuyucu Yorumları