Samsung Galaxy S20 Plus Kutusundan Çıkıyor

Samsung Galaxy S20+'ı kutusundan çıkartıyor, kutu içeriğine bakıyor ve özellikleriyle bir kez daha yakından tanıyoruz. İşte Samsung Galaxy S20 Plus kutu açılışı!

Samsung tarafından kısa bir süre önce tanıtılan Galaxy S20+ modeli sonunda elimize ulaştı. Samsung, geçtiğimiz 11 Şubat'ta Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra ve katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip modellerini tanıtmış ve hatırlarsanız biz de yeni telefonlarla ilk izlenimlerimizi ayrı ayrı video ve makalelerle tanıtımın hemen sonrasında sizlere iletmiştik.

Galaxy S20 Plus Fiyatı Ne Kadar?

Şimdi ise artık telefonlar yavaş yavaş elimize ulaşmaya başladı. İlk model Galaxy S20 Plus oldu. Henüz çok taze bir telefon modeli ve hatta öyle ki şu an bu telefon stoklarda bulunmuyor. 6 Mart tarihinde raflarda yer alacak. Fakat elbette şu an ön siparişe açık durumda. Fiyatı ise 9299 TL.

Şu an Galaxy S20+ için Samsung Türkiye üzerinden ön sipariş verebiliyorsunuz. 6 Mart'tan sonra ise satın alanlara gönderiler başlanacak ve telefon raflarda yer alacak. Elbette aynı durum Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Ultra ve katlanabilir telefon Galaxy Z Flip için de geçerli.

Samsung Türkiye Hediye Kampanyası

Bu arada şunu da belirtmek lazım. Samsung Türkiye üzerinden verilen ön sipariş kampanyasında Galaxy S20+ ve Galaxy S20 Ultra satın alanlara Galaxy Buds+ hediye ediliyor. Bu önemli bilgiye de paylaştıktan sonra şimdi Galaxy S20 Plus'ın kutusunu açalım ve bakalım Samsung'un 9299 TL'lik amiralinin kutusunda neler var, neler yok?

Okuyucu Yorumları