Suckerpunch [HD Fragman]

Gözlerinizi kapa. Zihnini aç. Hazırlıksız yakalanacaksın.

"Sucker Punch" karanlık gerçeklikten kaçmak için sahip olduğu en büyük sığınak hayal dünyası olan genç bir kızın canlı hayal gücünde bizi bir yolculuğa çıkaran, destansı bir aksiyon-fantezi filmi. Kız, zaman ve mekânın kısıtlamalarından kurtulmuş bir halde zihninin götürdüğü her yere gitmekte, inanılmaz maceraları gerçekle hayal arasındaki çizgileri bulanıklaştırmaktadır.

Kendi isteği dışında hapsedilmiş olsa da, Babydoll (Emily Browning) hayatta kalma isteğini yitirmemiştir. Özgürlüğünü kazanmak için savaşmaya kararlı olan genç kız, başka dört genç kızı -çekingen Sweet Pea (Abbie Cornish), konuşkan Rocket (Jena Malone), racon bilen Blondie (Vanessa Hudgens) ve korkutucu derecede sadık Amber (Jamie Chung)- bir araya gelmeye ve gizemli High Roller (John Hamm) Babydoll için gelmeden önce kendilerini esir eden Blue (Oscar Isaac) ile Madam Gorski'nin (Carla Gugino) ellerinde kendilerini bekleyen korkunç sondan kaçmaya teşvik eder.

Babydoll önderliğindeki kızlar samuraylardan yılanlara her şeye karşı, ellerindeki sanal silahlarla fantastik bir savaşa girişir. Birlikte, hayatta kalmak için neyi feda etmeye razı olduklarına karar vermeleri gerekmektedir. Ancak Bilge Adam'ın (Scott Glenn) yardımıyla, çıktıkları inanılmaz yolculuk -başarılı olurlarsa- özgürlüğe kavuşmalarını sağlayacaktır.

Dünya çapında 25 Mart 2011 tarihinden itibaren gösterime girecek .

Okuyucu Yorumları