Total Recall / Gerçeğe Çağrı Fragmanı (Türkçe altyazı)

Gerçeğe Çağrı (Total Recall) 22 sene sonra tekrar beyazperdede ama bu kez Colin Farrell ve Kate Beckinsale başrolde...

Gerçeğe Çağrı/Total Recall Philip K. Dick'in "We Can Remember It For You Wholesale" adlı ünlü kısa hikayesinden ilham alınarak yeniden çekilen, gerçeklik ve hafıza hakkında bir aksiyon, gerilim filmi. Hayallerinizi gerçek hatıralara dönüştürecek Rekall şirketine hoşgeldiniz.

Bir fabrika işçisi olan Douglas Quaid (Colin Farrell), çok sevdiği güzel bir karısı (Kate Beckinsale) olmasına rağmen, sinir bozucu hayatında sahip olabileceği en güzel anıların, süper ajan olduğu bir hayattan gerçek anılara sahip olmak olduğunu düşünmektedir. Ancak, korkunç bir prosedür hatası yüzünden Quaid, aranan bir adam olur ve kendisini, lider Cohaagen (Bryan Cranston), tarafından kontrol edilen, polis güçlerinden kaçarken bulur.

Quaid bir isyancı (Jessica Biel) ile birlik olarak, yer altındaki direnişin liderine (Bill Nighy) ulaşmak ve Cohaagen'ı durdurmak ister. Gerçekle hayal arasındaki çizgi iyice bulanıklaşırken, Quaid'in dünyasının kaderi de, kendi gerçek kimliğini, gerçek aşkını ve gerçek kaderini bulmasına bağlıdır.

Okuyucu Yorumları