İşte Xiaomi Mi A2 Özellikleri ve Fiyatı!

Bugün EVOFONE ile Xiaomi arasındaki iş birliği açıklandı ve ilk olarak Xiaomi Mi A2 tanıtıldı. İşte Xiaomi Mi A2 ön incelemesi, fiyatı ve özellikleri.

Samsung, Apple, LG, Sony gibi dünyanın önde gelen teknoloji markalarının ürünlerini ithal ederek Türk tüketicileri ile buluşturan ve kendi tasarımı olan EVO RS serisi cep telefonları ile bu alanda önemli bir pazar payı elde eden EVOFONE, Yeni Nesil Teknoloji Ekosistemi Şirketi Xiaomi'nin ülkemizdeki yetkili distribütörü oldu.

EVOFONE ile Xiaomi arasındaki iş birliğinin en önemli gelişmelerinden birisi de Xiaomi'nin en yeni akıllı telefonlarından Mi A2'nin, EVOFONE distribütörlüğünde kısa süre içerisinde Türk tüketiciler ile buluşması olacak.

Android One işletim sistemi, ultra ince tasarımı, şık metal kasası, Qualcomm Snapdragon 660 AIE 2.2 GHz işlemcisi, HDR görüntüleme teknolojisi, 5.99" 2160x1080x FHD+ ekranı, yapay zeka destekli 12+20 MP çift kamerası, parmak izi okuma teknolojisi, 3010 mAh hızlı şarj özellikli bataryası, çift nano SIM kart seçeneği ve 4+32 GB'den 6+128'ye kadar RAM/dahili hafızasıyla dikkat çeken Mi A2; EVOFONE iş ortaklarından TeknoSA mağazaları ve www.teknosa.com.tr'de 2.199 TL fiyatıyla satışa sunulacak.

Peki, Xiaomi Mi A2 nasıl görünüyor? Hemen yukarıdan Xiaomi Mi A2 ön inceleme videosunu izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları