Galaxy S4 Mini: ÖN İNCELEME

CHIP Online
21-06-2013, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un minik canavarı Galaxy S4 Mini'yi elimize aldık, denedik... Bakalım S4 Mini ne kadar iyi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ga ... inceleme_41093.html

Resimlerle: Galaxy S4'ün iki yüzü!

&lt;span style="text-decoration: underline;">Mayıs ayı sonunda tanıtılan</span> Galaxy S4 Mini, &lt;span style="text-decoration: underline;">dün Samsung'un düzenlediği tanıtım etkinliğinde</span> tüm heybetiyle karşımıza çıktı. Bize de, bu minik canavarı incelemek düştü. İşte Galaxy S4 Mini ve hakkındaki ilk izlenimlerimiz...


Hatırlanacağı gibi Samsung, geçtiğimiz yıl Galaxy S3 Mini'yi, Galaxy S3'ten aylar sonra tanıtmış ve piyasaya sürmüştü. Ama bu kez o kadar beklemeyen Koreli dev, Galaxy S4'ün hemen ardından, Galaxy S4 Mini'yi de tanıttı. Telefonun ne zaman raflarda olacağı halen kesin değil ama bizim tahminimiz, Avrupa ve Amerika için Temmuz ayının ortaları.


Galaxy S4 Mini'yi elimize aldığımız ilk an, onu Galaxy S3 Mini'den ayıran en önemli farkı da hemen hissettik: Üretim kalitesi. Galaxy S3 ne kadar "ucuz" bir telefon gibi görünüyorsa, Galaxy S4 Mini bir o kadar kaliteli bir telefon hissi veriyor. Samsung'un çok eleştirilen "plastik" sevdası tabii ki Galaxy S4 Mini'de de devam ediyor ama telefon yine de "basit ve ucuz" bir model gibi görünmüyor.


Tüm Konu: Galaxy S4 Mini: ÖN İNCELEME

Resimlerle: Galaxy S4'ün iki yüzü!

Kaynak: www.chip.com.tr