Bu Saat Çocuğunuza Her An Ulaşmanızı Sağlayacak: TCL MoveTime MT46 Akıllı Saat İncelemesi

Eğer çocuğunuzun akıllı telefon kullanmaya henüz hazır olmadığını düşünüyorsanız, TCL'in yeni akıllı saati tam aradığınız şey olabilir. MoveTime MT46 sayesinde çocuğunuzla hem iletişim kurabilir hem de güvenliğini sağlayabilirsiniz. İşte tüm detaylarıyla TCL MoveTime MT46 incelemesi!

Günümüzde, tüm ebeveynlerin yaşadığı ortak bir sorun var. Bildiğiniz gibi çocuklar, artık belli bir yaşa geldikten sonra tüm arkadaşlarında da olduğunu iddia ederek bir akıllı telefon istemeye başlıyor. Aslına bakarsanız bu hem ebeveyn hem de çocuk açısından oldukça mantıklı bir istek. Zira çalışan bir bireyseniz, çocuğunuzla devamlı iletişim halinde olmak zorundasınız. Ancak küçük yaşta çocuğun eline sınırsız bir bilgi kaynağı vermek de çok daha kötü sonuçlar doğurabilir -ki biz de aynı düşüncedeyiz. Peki, çocuğunuzun akıllı telefon sahibi olmanın getirdiği sorumluluklara tam olarak hazır olmadığını düşünüyorsanız ne yapmalısınız? İşte bu noktada TCL’in MoveTime MT46 Akıllı saati devreye giriyor.

MoveTime MT46, aynı telefon gibi içerisine takılan bir SIM kart yardımıyla, çocuğunuzun sizin belirlediğiniz kişilerle iletişim kurmasını sağlayan dayanıklı ve kullanımı oldukça kolay bir akıllı saat. Ancak böyle söyleyince aklınızda sadece sesli iletişim kurabileceğiniz bir akıllı saat canlanmasın. Görüntülü arama, fotoğraf paylaşımı, anlık mesajlaşma, acil durumlar için SOS özelliği veya harita üzerinden konum izleme gibi daha pek çok kullanışlı özelliği var. Evet, anlatılacak şey çok. O yüzden vakit kaybetmeden hemen başlayalım.

Forum