Uygun Fiyata Evinizi Korumanın En İyi Yollarından Biri: TP-Link Tapo C212 İnceleme

Tapo C212, hareket algılama ve hareket takibi gibi akıllı özelliklerin yanı sıra daha pek çok güzel özelliği uygun bir fiyat etiketiyle sunuyor. Peki Tapo C212, sadece kağıt üzerinde mi iyi duruyor yoksa vadettiklerini yerine getirebiliyor mu? Cevaplıyoruz!

Akıllı ev çözümleri dendiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan TP-Link, hız kesmeden Tapo ailesine yeni ürünler eklemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi Tapo içerisinde birçok ürün grubu var. Akıllı ampüller, güvenlik kameraları, akıllı prizler, ışık şeritleri, robot süpürgeler; kısacası aklınıza gelebilecek her şeyi bulmak mümkün. Hatta hatırlarsanız en son geçtiğimiz ay robot süpürgelerinden biri olan Tapo RV20 Mop Plus’ı birlikte incelemiş ve çok beğenmiştik. Öte yandan hazır yeri gelmişken TP-Link yine daha önce incelediğimiz ve halen kullandığımız Tapo C400S2’nin de işini fazlasıyla iyi yaptığını söylemek lazım. Bugünkü konuğumuz da yakın bir ürün. Bir güvenlik kamerası fakat Tapo C400S2 gibi dış mekanlar için değil, ev içine uygun olan bir cihaz. Bugün, elimizde serinin güvenlik kameraları grubuna yeni dahil olan Tapo C212 var.

Tapo C212, evinin güvenliğini sağlamak isteyen kullanıcılar için uygun fiyatlı bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik fiyatına göre de oldukça yetenekli. Zira hareket algılamadan hareket takibine, çift yönlü iletişimden gece görüşüne kadar ihtiyaç duyulan her şeye sahip. Peki Tapo C212, tüm bunları başarılı bir şekilde sunabiliyor mu? Bunun cevabını almak için gelin yakından bakalım.

Forum