Ziyaret ettiğiniz siteleri dilediğiniz gibi değiştirmenizi sağlayan Arc tarayıcı hazır

Neredeyse her siteyi özelleştirebildiğiniz Arc web tarayıcısı, herkes için olmasa da indirmeye sunuldu. Şu an için Mac versiyonu bulunan tarayıcının, yakında Windows sürümünün de geleceği söyleniyor.

Ziyaret ettiğiniz web sitelerini keyfinize göre özelleştirmek istiyorsanız, artık bunu kolayca yapabileceksiniz. The Browser Company, Mac için Arc 1.0 tarayıcısını yayınladı. Üstelik bekleme listesine gerek kalmadan...

Tamamlanmış sürüm; isteğe bağlı bir araç çubuğu, bir site kontrol merkezi ve Google Meet video aramaları için resim içinde resim desteği de dahil olmak üzere birkaç özelliği içeriyor. Yazılımın önceki sürümlere göre daha yalın ve daha hızlı olması da bekleniyor.

Daha önce olduğu gibi Arc, web tarayıcılarının bazı temellerini yeniden gözden geçiriyor. Sitelerde kullanılan renkleri değiştirmenize, yazı tiplerini değiştirmenize ve hatta görmek istemediğiniz bölümleri yok etmenize olanak tanıyan Boost'ları kullanarak bir web sitesinin görünümünü ve düzenini kişiselleştirebilirsiniz. Bu her web sitesi için mükemmel şekilde çalışmasa da birçok özelleştirmeyi diğer kullanıcılarla paylaşabiliyorsunuz. Boost'ları oluşturmak için kodlama ve komut dosyaları kullanabilirsiniz, ancak bu teknik bilgi gerektirmiyor.

Sekmeler hala mevcut. Ancak, göz atmayı öncelikle iş veya sosyal medya takibi gibi belirli bir göreve odaklanmanıza yardımcı olan değiştirilebilir sanal alanlar etrafında düzenliyorsunuz. Sık kullandığınız siteleri sabitleyebiliyorsunuz ve deneyimli kullanıcılar için bir komut çubuğu bulunuyor.

Tahmin edebileceğiniz gibi tarayıcı, şu an için sadece macOS kullanıcıları tarafından indirilebiliyor. Arc'ın Windows sürümünün ise yakında geleceği söyleniyor. Eğer Chrome, Edge veya Safari'nin hayranıysanız, Arc muhtemelen bunların yerini almayacak. Ancak, web'i kendi isteğinize göre yeniden şekillendirmek istiyorsanız Arc aradığınız şey olabilir.

Sonraki Haber

Forum