Chrome'un Android Sürümü, Sonunda 64-bit'e Geçiyor

Google Chrome'un Android sürümünün, 32-bit mimariden 64-bit'e geçmeye başladığı fark edildi.

Chrome'un Android sürümü, sonunda 32-bit mimariden 64-bit'e geçiyor. Popüler web tarayıcısı, böylece Android'in 64-bit uygulamaları desteklemeye başlamasının 6 sene sonrasında 64-bit'e geçmiş olacak.Bu "Kötü Rekor", Dünyanın Geleceğini Tehdit EdiyorDünya olarak, kullandığımız elektronik cihazları geri dönüştürmek yerine çöpe dönüştürmeye devam ediyoruz.

Değişikliğe dair işaretler, yayınlanmayı bekleyen Chrome 85'in yayın notlarında yer aldı. 64-bit'e geçiş günlük kullanım açısından büyük bir fark oluşturmayacak ancak bir miktar daha fazla güvenlik ve performans sunacak. 64-bit Chrome, bütün Android kullanıcılarına sunulmayacak; yalnızca Android 10 ve sonrasını kullananlara gelecek.Bu "Kötü Rekor", Dünyanın Geleceğini Tehdit EdiyorDünya olarak, kullandığımız elektronik cihazları geri dönüştürmek yerine çöpe dönüştürmeye devam ediyoruz.

Android Police'e göre bazı kullanıcılar, değişikliği Chrome 84'ün beta sürümünde görüyorlar. Ancak bunun her kullanıcı için geçerli olmadığı anlaşılıyor. Tarayıcıyı 64-bit'e geçmeye zorlamanın bir yolu da yok gibi görünüyor.

64-bit desteği ilk olarak Android 5.0 Lollipop ile gelmişti. Google, Ağustos 2021 itibariyle tüm uygulamaların 64-bit'i desteklemesini istiyor.

Sonraki Haber

Forum