Elon Musk'tan X için bir U-dönüşü daha

Elon Musk, kısa süre önce X'te yaptığı ve büyük tartışmalara yol açan değişiklikten geri adım atmaya hazırlanıyor.

X, platformdaki makalelerin başlıklarını kaldıran ve kullanıcıları başlığı görmek için resme tıklayarak makaleyi açmak zorunda bırakan tartışmalı değişikliği geri almayı planlıyor.

Elon Musk, kısa bir süre önce gönderdiği bir tweet ile şirketin manşetleri yeniden eklemek istediğini duyurdu. Musk, gelecekteki bir sürümde X’in başlıkları görselin üzerine yerleştireceğini ve kullanıcıların başlığı platformda okumasına imkan tanıyacağını belirtti.

X, Ekim ayında platformdaki makale ve haberlerin başlıklarını kaldırmaya başladı. Ayrıca şirket sitenin “estetiğini geliştirmek” ve platformdaki orijinal içeriği artırmak için görselin üzerine eklenen diğer bilgileri de kaldırdı.

X, Elon Musk’ın hizmeti geçtiğimiz yılın sonlarında satın almasından bu yana ciddi değişiklikler gördü. Şirket, Blue abonelerine uygun daha fazla özelliği ve değişikliği hizmete eklemeye ve rakiplerinden ayıran sistemler sunmaya çalışıyor. Son zamanlarda X, doğrulanmış ve ödeme yapan X Blue kullanıcılarının mavi onay işaretlerini gizlemelerine izin vereceğini duyurdu. Ayrıca şirket, Direkt Mesaj spamlarını engellemek amacıyla, doğrulanmamış kullanıcıların gönderebileceği mesaj sayısında da değişiklikler yaptı.

Sonraki Haber

Forum