Galaxy S9'un Ekranı, Infinity Display'i Utandıracak!

Yeni ortaya çıkan bir patent, Galaxy S9'un ekranının tam anlamıyla çerçevesiz olabileceğini, Infinity Display'in de ötesine geçeceğini söylüyor!

Samsung'un sızan iPhone 8 tasarımlarına benzer bir tasarımın patent başvurusunu dedikodulardan çok daha önce, Mayıs 2016'da yaptığı ortaya çıktı.

Patentin Samsung'un gelecek seneki amiral gemisi Galaxy S9'u yansıttığına inanılıyor. En son iPhone sızıntılarında gördüklerimize benzeyen çizimler, ön tarafı tamamen ekrandan oluşan, çerçeve kısmı bulunmayan bir tasarımı sergiliyor. Telefonun hoparlörünün bulunduğu bölümde ise ön kamerayı, ışık sensörünü barındıran küçük bir çentik bulunuyor.

Geçen günlerde ortaya çıkan bir rapor, Galaxy S9'un Galaxy S8'deki 5,8 inç'lik Infinity Display ekranının aynısını kullanacağını söylemişti. Rapora göre Galaxy S9+ da Galaxy S8+'ın 6,2 inç'lik ekranını koruyacaktı. Ancak bu defasında Samsung'un parmak izi sensörünü ekranın altına koyması bekleniyor.

Patentlerin çoğunun gerçeğe dönüşmediğini biliyoruz, bu yüzden Galaxy S9'un gerçek anlamda "çerçevesiz" olacağını söylemek için henüz çok erken. Yine de Essential Phone gibi telefonlar böyle bir tasarımı sunuyorlar ve Samsung'un bunu yapma olasılığı çok uzak değil.

Sonraki Haber

Forum