Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8'in tanıtımına artık günler kaldı. Tanıtımın 29 Mart'ta gerçekleşeceğini biliyoruz. Aslında telefon hakkında bilmediğimiz çok az şey kalmış gibi görünüyor.

Şimdiye kadarki sızıntılar Galaxy S8'in 5,8 inç'lik bir ekranla geleceğini ve ekranının 18,5:9 oranına sahip olacağını söylüyor. Daha önemlisi Galaxy S8, ekran boyutunu büyütürken gövdesinin boyutuna çok fazla dokunmuyor, çünkü ekran çerçevesini iyice küçültüyor ve fiziksel home düğmesini kaldırıyor.

Samsung, yeni telefonunun Bixby adında yeni bir yapay zeka asistanıyla geleceğini doğrulamış bulunuyor. Apple'in Siri'si ve Google'ın Assistant'ıyla yarışacak olan Bixby için Galaxy S8 üzerinde özel bir düğme bile var.

Galaxy S8'in çift lensli bir kamerayla geleceğine dair söylentiler var ancak Samsung muhtemelen 12MP'lik bir arka kamera sunacak. Ön yüzdeki kameranın ise 8MP'e yükseltilmesi bekleniyor.

Satışa sunulduğu bölgeye göre Snapdragon 835 veya Exynos 8895 işlemciyle gelmesi beklenen Galaxy S8'in 4GB RAM'i olacak ve 64GB depolama alanı sunacak. Cihazın parmak izi tarayıcısı, home düğmesi kaldırıldığı için arka yüze, kameranın yanına taşınıyor. Galaxy S8'in 29 Mart'taki tanıtımından sonra 21 Nisan'da piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.

2017'nin Galaxy'lerine kötü haber One UI, Galaxy S8, Note 8'e Gelmeyecek mi? Samsung güncelleme müjdesini verdi Samsung, Android Pie İçin Fazla Beklemeyecek Gölgede kalan asistan: Bixby İşi Giderek Zorlaşan Dijital Asistan: Bixby Galaxy S8 Lite göründü Galaxy S8 Lite Görüntüleri Sızdı

Galaxy S9'a geçmeye gerek var mı?
Spigen Galaxy S9 / S9+ Kılıf İnceleme
Spigen Galaxy S9 / S9+ Kılıf Video İnceleme
Galaxy S9 için büyük hedef
Google Lens "sınırı" geçti
Galaxy S9, S8'den ne kadar sağlam?
S9 ve S8 çerçeveleri karşı karşıya
Galaxy S9, bir sorunu çözüyor
Galaxy S8 güncellemesine devam!
Samsung'tan düşürme testi videosu!
Galaxy S8 için beklenen açıklama!
Galaxy S8 güncellemesi durduruldu!
Galaxy S8 Oreo, Nougat karşısında!
Galaxy S8 Oreo ve Nougat karşılaştırması
Galaxy S8, Android Oreo'ya kavuştu!
Galaxy S7 yanlışlıkla güncellendi!
Galaxy S8 için Oreo tamam gibi...
Samsung, Face ID'ye kafa tutacak
Samsung'tan bir özel uygulama daha
Galaxy S8 için Oreo çok yakında
Forum