Google, Pixel 3'ün Kaybolan SMS Bug'ını Çözüyor

Google'ın sorunları bitmeyen telefonu Pixel 3'te şimdide "kaybolan SMS" sorunu çıktı; Google'dan açıklama geldi.

Google'ın yeni telefonu Pixel 3, 18 Ekim'de çıktığından beri farklı sorunlarla boğuşuyor. Çektiğiniz fotoğrafların kaydedilmemesi, bellek yönetimi sorunları, çifte çentik kabusu ve aşırı ısınıp kapanma, bu sorunlardan bazıları.

Google'ın Pixel 3'ü piyasaya sürmeden önceki test sürecinde bir problem olup olmadığı tartışılabilir, çünkü bugün yeni bir sorun daha ortaya çıktı: Kaybolan kısa mesajlar. Android Police'in de söylediği gibi bazı Pixel 3 sahipleri, SMS'lerin ve sohbet geçmişinin bir anda yok olmasına şahit oluyorlar.

Bazı Reddit kullanıcılarına göre bu sorun, Google'ın Kasım güvenlik güncellemesi sonrasında ortaya çıktı. Ancak bazı kullanıcılar, sorunun geçen ay da yaşandığını söylüyorlar. Bu nedenle sorunun Android Messages uygulamasıyla ilgili olduğu düşünülüyor.

Sorunu gözlemleyen ve doğrulayan Google'dan bir yetkili, "az sayıda Pixel 3'ü etkileyen SMS/MMS bug'ını geçtiğimiz günlerde keşfettik ve yakında bir onarım yayınlayacağız," dedi.

9to5Google'a göre bazı kullanıcılar, yok olan mesajları Android Messages'ın eski bir sürümüne dönerek geri getirmeyi başardılar. Bunun için Pixel 3 ayarlarında Uygulamalar ve Bildirimler > Messages > Uygulama Bilgisi yolunu izlemeniz ve Güncellemeleri kaldır düğmesine basmanız gerekiyor.

Sonraki Haber

Forum