Herkesin hayalini kurduğu Note 7 "yolda"

Samsung, henüz tanıttığı Galaxy Note 7'nin çok daha güçlü bir sürümünü hazırlıyor! Ama bu özel Note 7'ye herkes sahip olamayacak!

Galaxy Note 7 tanıtılmadan önce telefonun 6GB RAM'e sahip olabileceğini duymuştuk, ancak bu gerçeğe dönüşmemiş, Samsung'un yeni telefonu 4GB RAM ile gelmişti. Şimdi ise 6GB RAM'li, 128GB depolama alanlı Note 7'nin gerçek olacağı, ancak yalnızca Çin'de satılacağı ortaya çıktı.

Samsung, Çin'e özel 6GB RAM'e sahip Galaxy Note 7'yi doğrularken Samsung Mobile'ın başındaki Dj Koh, bu yeni modelin Çin'deki rakiplerin geniş RAM'li akıllı telefon modellerine karşılık olarak sunulacağını söyledi. Güney Koreli firmanın Çin'de OnePlus ve ZTE gibi Çinli firmalar karşısında zorlandığı ve üç senedir üst üste gelir kaybı yaşadığı biliniyor.

Örneğin OnePlus 3, 64GB depolamayla gelse de 6GB RAM sunuyor. Yeni ZTE Axon 7 ise 6GB RAM, 128GB depolama alanı gibi özelliklerle geliyor. Samsung'un bu telefonlara cevap olarak üreteceği yeni Note 7'yi ise ülkemizde alıp kullanma şansımız hiç olmayabilir.

Sonraki Haber

Forum