iPhone 14 ne zaman tanıtılacak? iPhone 14 tanıtım tarihi sızdırılmış olabilir...

iPhone 14'ün ne zaman tanıtılacağına dair ilk sızıntılar gelmeye başladı. Her ne kadar kesin diyemesek de, bu sızıntıda belirtilen tanıtım tarihi oldukça mantıklı görünüyor.

Önceki modellere bakıldığında, iPhone 14, Eylül ayının bir Salı günü piyasaya sürülecek gibi gözüküyor ve yeni bir sızıntı bize takvimlerimizde hangi Salı'yı işaretlememiz gerektiği konusunda iyi bir fikir veriyor.

Apple ürünlerine odaklanan iDropNews sitesinin ismi açıklanmayan kaynaklarından aldığı bilgilere dayanarak bildirdiğine göre, 2022'deki Apple Eylül Etkinliği 13 Eylül'de, yani temel olarak beklenildiği gibi tam olarak ayın ortasında gerçekleşecek.

Ancak her zaman olduğu gibi bu tarihe kesin gözüyle yaklaşmamakta fayda var. Bu tarihin Apple için yalnızca bir yer tutucu olması da mümkün. Şirket gerekirse çeşitli nedenlerle tarihi erteleyebilir veya sızıntı kaynağının kaynakları yanılıyor olabilir.

Sızıntı kaynağı, Apple'ın ayın 13'ünde bir etkinliğe ev sahipliği yapacağından emin gibi görünüyor ama bunun iPhone 14 yayımı olmayabileceğini de söylüyor. Zira Apple, bu yıl içerisinde dört farklı iPhone 14 modelinin yanı sıra birçok yeni ürünü sunacağı da biliniyor: Apple Watch 8 ile birlikte açık hava etkinlikleri için bir 'Extreme Edition', uygun fiyatlı Apple Watch SE 2, AirPods Pro 2 ve yeni bir iPad (2022).

Tüm bu yeni ürünler, şirketin 2020'de yaptığı gibi iki farklı etkinliğine ev sahipliği yapması ihtimalini de doğuruyor. Geçmişte, yeni iPad'leri ve Apple Watch’ları, o yıl sunulan iPhone'lardan daha önce görmüştük. Yani 13 Eylül tarihi ilk cihazlar için olabilir ve iPhone 14’ü daha ilerleyen bir tarihe ötelenebilir.

Ancak Apple’ın iPhone yayımlarını Eylül ayında Salı günleri düzenleme eğiliminde olmasından dolayı bu tarihin yeni iPhone için uygun göründüğünü rahatlıkla söyleyebiliriz.

Sonraki Haber

Forum