iPhone 7 için farklı bir iddia daha!

Yeni bir iPhone 7 sızıntısı, değişeceği ya da tamamen kaldırılacağı söylenen home düğmesi için çok farklı şeyler söylüyor!

iPhone 7'nin çoğu yeniliğini sızıntılar sayesinde öğrendik; ancak yine de Apple'ın bir şeyler saklamış olabileceğinden umutluyuz. Henüz emin olamadığımız bir değişiklik ise iPhone 7'nin home düğmesinin dokunmatik mi, yoksa her zamanki gibi tıklanabilen bir düğme mi olacağı.

Yeni sızan görüntüler, home düğmesinin dokunmatik olmayacağını, her zamanki gibi fiziksel olarak basılabilen bir düğme olacağını söylüyor. Telefon tamir firması GeekBar'dan gelen, MacRumors'un paylaştığı fotoğraflarda home düğmesi için ayrılan standart bölüm görünüyor. Görüntüler gerçek ise basınca duyarlı yeni bir düğme değil, alıştığımız home düğmesiyle karşılaşabiliriz. Ancak iki yeteneğin tek bir düğmede toplanmış olma ihtimalini de yok sayamıyoruz.

Resimlerdeki bir başka garip detay, ekran ve digitizer bileşenlerinin kablolarının alt taraftan çıkıyor olması. Önceki iPhone'larda bu kablonun üstten geldiğini görmüştük. Bu değişikliğin sebebinin eklenen yeni özellikler olup olmadığı bilinmiyor.

Neyse ki çok fazla beklememize gerek yok. Önümüzdeki ay, muhtemelen 7 Eylül'de yapılacak olan etkinlik, aklımızdaki iPhone 7 sorularını cevaplayacak.

Sonraki Haber

Forum