OnePlus Two'nun iki farklı sürümü olacak!

OnePlus'ın ikinci telefonunun iki farklı sürümü olacağı ve fazlası, resmi ağızdan ortaya çıktı!

OnePlus, piyasada sadece bir telefonu olsa da yeterince ses (veya algınıza göre gürültü) çıkarmayı ve ilgi çekmeyi başardı. Bu sene telefonun ikincisinin gelmesi bekleniyor; ancak firmanın global direktörü ve kurucusu Carl Pei'ye göre OnePlus'ın tüm planı bundan ibaret değil.

Pei, üzerinde çalıştığını doğruladığı ikinci OnePlus Two telefonunun "farklı türdeki bir kitleye hitap edeceğini" ve bu cihazın teknik özellikler yerine tasarıma önem verenlere yönelik olacağını söylüyor. Firmanın ikinci telefonu hakkında tüm bilinenler, şimdilik bunlardan ibaret.

Pei, bir başka röportajında OnePlus'ın tablet üretme planının olmadığını söylemiş, "kimsenin tabletlerden para kazanmadığını" iddia etmişti. Firmasının giyilebilir teknoloji prototipleriyle çalıştığını ima eden Pei, henüz "bir sonra yapacakları şey" konusunda karar vermediklerini söylüyor.

OnePlus Two, Pei'nin yaptığı açıklamaya göre 2015'in ikinci veya üçüncü çeyreğinde gelecek ve "herkesi şaşırtacak". Nasıl şaşırtacağı konusundaysa şimdilik hiçbir fikrimiz yok.

Sonraki Haber

Forum