OPPO'dan Kırılmalara Karşı 1 Yıl Ekran Garantisi!

OPPO, telefon modellerinde ekran kırılmalarına karşı 1 yıl boyunca geçerli olacak ücretsiz Ekran Garantisi kampanyasını başlattı. İşte kampanyanın geçerli olduğu OPPO telefonlar ve kampanya koşulları!

OPPO, bugünden başlayarak 30 Nisan'a kadar belirli online satış noktalarından A5s, A5 2020, A9 2020 ve Reno2 Z modellerini satın alanlara, ekran kırılmalarına karşı 1 yıl boyunca yalnızca 1 defaya mahsus olarak kullanabilecekleri ücretsiz Ekran Garantisi kampanyası sunuyor.Android'de "Silinemeyen" Zararlı Tehlike SaçıyorEtkileri yeni araştırılan bir Android zararlısı, bir kez bulaştı mı neredeyse silinemiyor ve tehlike saçıyor.

OPPO yetkili servisleri, kampanya kapsamında satın alınan telefonun ekranının 1 yıl içinde kırılması durumunda, ürünün faturasının ibraz edilmesiyle birlikte fatura tarihi de baz alınarak, kırılan ekranı yenisi ile ücretsiz olarak değiştirecek.

Satın alınan ürünün Ekran Garantisi kapsamında olup olmadığı  numaralı çağrı merkezinden ya da support.tr@oppo.com adresine e-posta gönderilerek sorgulanabilecek.Acer, Beklenmedik Durumlar İçin Planlarını Belirlediğini AçıkladıAcer Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Jason Chen: "Çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın sağlığı bizim için ilk sıradadır," diyerek, beklenmedik durumlar için planlarını belirlediklerini açıkladı.

Kampanya, Vodafone, Turkcell, MediaMarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'ın web siteleri ile Hepsiburada, Trendyol, N11, Çiçeksepeti, GittiGidiyore ePTT AVM gibi online alışveriş sitelerindeki belirli satış noktalarından alınan ürünlerde geçerli olacak.

Stoklarla sınırlı kampanya hakkında detaylı bilgiyi https://www.oppo.com/tr/events/online-satis-ekran/ adresinden ya da  numaralı çağrı merkezinden alabilirsiniz.

Sonraki Haber

Forum