Samsung Galaxy Fold 2'nin İki farklı Bataryası Olabilir

Samsung'un tanıtacağı yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold 2'nin batarya özellikleri belli oldu. Peki, Galaxy Fold 2'nin bataryası kaç mAh olacak ve Galaxy Fold 2 ne zaman tanıtılacak?

Samsung şu sıralar yeni akıllı telefonu olacak olan Galaxy Fold 2'yi tanıtmaya hazırlanıyor. Muhtemelen ağustos ayında tanıtılacak ve akabinde de satışa çıkacak olan Galaxy Fold 2 için elbette sızıntılar da sürüyor. Daha önce birtakım özellikleri beliren yeni nesil katlanabilir akıllı telefonun, bu kez de batarya özellikleri sızdı.Honor Magic Earbuds İncelemesi! İşte Magic Earbuds Özellikleri ve Fiyatı!Uygun fiyata gürültü engelleme özelliği getiren Honor Magic Earbuds nasıl bir performans gösteriyor?

Bahsettiğimiz bu bilgiler, @_the_tech_guy tarafından twitter'da ortaya çıkan sızıntılara dayanıyor. Sızdırılan tablolarda 2090 mAh ve 2275 mAh şeklinde iki bölümde görülen bataryaların birinin "ikincil" olarak ifade edilmiş olması ise, Galaxy Fold 2'de çift batarya yer alacağına yorumlanıyor. Totalde 4365 mAh seviyesinde bir bataryaya sahip bir telefon görebiliriz.The Last of Us Part II İncelemesiSony ve Naughty Dog'un beklenen ve artık PlayStation 4'ün son önemli oyunlarından The Last of Us Part II sonunda bugün piyasaya çıktı ve The Last of Us Part II'yi inceledik!

Sonraki Haber

Forum