Samsung İçin Büyük İddia: 800 Bin Galaxy Z Fold 2 Geliyor

Samsung, Türkiye fiyatı 19.999 TL olan katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 2 ile büyük bir satış başarısı yakalayacağına inanıyor gibi görünüyor. En azından bu haber, bize tam olarak bunu söylüyor.

Samsung, kısa bir süre önce yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 2'yi tanıttı. Selefi Galaxy Fold'a göre yeni özellikler kazanan Galaxy Z Fold 2, Türkiye'de de şu an 19 bin 999 TL fiyatla ön satışta bulunuyor. Samsung, Galaxy Fold'taki birçok eksikliği Galaxy Z Fold 2'de gidermişken, gelen yeni açıklamalara göre buna üretim sorunları da dahil edilmiş. Böylece şirket, Galaxy Fold'dan daha fazla Galaxy Z Fold 2 satmayı düşünüyor.Galaxy Fold ve Galaxy Z Fold 2'yi Karşılaştırdık. İşte Aradaki Farklar!Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 2, ilk katlanabilir telefon Galaxy Fold'dan ne gibi farklar içeriyor?

Güney Kore'den gelen yeni rapora göre Samsung'un 700 bin ila 800 bin adet Galaxy Z Fold 2 üretmesi bekleniyor. Şirket, bu telefonlarını Brezilya, Güney Kore ve Vietnam'daki akıllı telefon fabrikalarında üretirken, Samsung'un üretimi sadece kendi Güney Kore ile sınırlamamasının verimliliği arttırdığı düşünülüyor.

Analistlerden gelen tahminlere göre Samsung, bu sene 3 milyona kadar katlanabilir akıllı telefon satışında bulunabilir. Elbette bunda Galaxy Z Fold 2'nin yanında bir diğer katlanabilir akıllı telefonu olan Galaxy Z Flip'in olması da Samsung'un yelpazesini çeşitlendiriyor.Dev Note 20 Ultra İncelemesi: Samsung Galaxy Note 20 Ultra Hakkında Her Şey12.999 TL fiyatlı efsane telefon mu?

Peki, Galaxy Z Fold 2, selefi Galaxy Fold'dan ne gibi farklar yaratıyor. Bu haberimizde bunu da detaylı şekilde anlattık.

Sonraki Haber

Forum