Samsung Infinity-O display göründü!

Samsung'un Infinity-O display ekrana sahip yeni telefonu ilk kez görüntülendi.

Bir süredir Samsung'un yeni akıllı telefonlarında çentik kullanıp kullanmayacağı konuşuluyordu. Ancak Samsung Geliştiriciler Konferansı'nda ortaya çıkan görüntüler, Güney Koreli şirketin bir çentikten ziyade, akıllı telefonlarına bir delik yerleştireceğini bizlere göstermişti. Çin'de düzenlenen etkinlikte, ekranında delik bulunacak ilk akıllı telefon olarak Galaxy A8s lanse edilmişti. Şimdi ise bu modelin ilk "gerçek" görüntüsü ortaya çıktı.

Samsung, "delikli" ekran teknolojisine Infinity-O display adını veriyor. Bir çentik alanı yerine kamerayı bir delik halinde ekrana yerleştiren Samsung, böylece ekranı daha geniş tutma peşinde. Evet, gerçekten de ekranda bir çentik yerine minik bir nokta şeklinde delik olması, ekran alanını daha fazla rahatlatacak bir hamle. Üstelik bu deliğin ekranın ortasında değil de, köşede bulunacak olması da avantaj sağlayacaktır.

Slashleaks tarafından yayınlanan görüntüler, Infinity-O display'in nasıl görüneceğine ilişkin bilgi veriyor. Muhtemelen Galaxy A8s olan bu modelin, 2019 başında gelmesini bekliyoruz.

Sonraki Haber

Forum