Samsung'un Galaxy Z Fold / Flip 6'dan sonra uygun fiyatlı Galaxy Z FE'yi piyasaya süreceği söyleniyor

Samsung, Galaxy FE serisini şimdi de katlanabilir telefon alanına taşımak istiyor. Çok yakında yeni ve ucuz bir Galaxy X FE modeli gelebilir.

Son söylentilere göre Samsung, Galaxy Fan Edition (FE) serisi ile daha uygun fiyatlı katlanabilir akıllı telefonlar piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu, şirketin katlanabilir cihazlara giriş engelini azaltmasına ve teknolojiyi daha fazla tüketici için, daha uygun fiyata erişilebilir hale getirmesine olanak tanıyacak.

Söylenti, Samsung’un FE serisine daha fazla odaklanmak istediğini iddia eden Tech_Reve adlı Twitter kullanıcısından geliyor. Samsung, Galaxy S23 FE’yi piyasaya sürdükten sonra, her yıl farklı ürün kategorilerinde amiral gemilerinin FE çeşitlerini tutarlı bir şekilde piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu genişleme, katlanabilir ekran teknolojisinin FE serisine getirilmesini de içerecek.

Katlanabilir Galaxy FE modelleri ne zaman gelecek?

Söylentiye göre Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 lansmanının ardından, gelecek yıl kadar Galaxy Z FE modelini görebiliriz. Ancak Samsung, Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’in lansmanını yaptığı son Galaxy Unpacked etkinliğinde daha ucuz katlanabilir ürünler için herhangi bir plan yapmadığını söylediğini de hatırlatmakta yarar var.

Geçtiğimiz yıl, Samsung’un orta sınıf Galaxy A serisi için katlanabilir bir ürün planladığı söylentileri dolaşıyordu ve bu modelin henüz erken geliştirme aşamasında olduğu iddia edilmişti. Böyle bir ürünle karşılaşmadık, ancak Galaxy Z FE, eğer uygun bir fiyat sunmayı başarabilirse katlanabilir ekranları ana akım haline getirme hedefine ulaşılmasına yardımcı olabilir.

Samsung’un mevcut katlanabilir serileri, fiyatı 1.000 dolar ve üzeri olan üst seviye cihazlardır. Flip serisinin fiyatı zaman içerisinde bir miktar düşmüş olsa da, katlanabilir telefonlar halen standart akıllı telefonlara göre oldukça pahalı. Galaxy Z Flip 5’in fiyatı 999 dolardan başlıyor. Galaxy Z FE sürümü, fiyatları önemli ölçüde düşürebilir ve daha sınırlı bütçeye sahip alıcıların katlanabilir ekranları deneyimlemelerine imkan tanıyabilir.

Sonraki Haber

Forum