Samsung Galaxy S24 tasarımı, Galaxy Z Fold 5'ten ilham alabilir

Söylentiye göre Galaxy S24 ve Galaxy S24 Plus, mevcut Galaxy S23 telefonlarının kenarlarındaki hafif kavisli çıkıntıyı ortadan kaldıran "dikey çerçeve tasarımına" sahip olacak.

Samsung Galaxy S24, Galaxy Z Fold 5'tan ilham alabilir

Geçtiğimiz haftalarda Samsung Galaxy Z Fold 5 görkemli bir şekilde tanıtıldı. Yeni katlanabilir telefon serisi, önümüzdeki yılın başlarında çıkacak Samsung Galaxy S24 amiral gemisinin tasarımı hakkında bir ipucu sunuyor da olabilir. @UniverseIce'a göre, yaklaşmakta olan Galaxy S24 ve Galaxy S24 Plus, mevcut Galaxy S23 telefonlarının kenarlarındaki hafif kavisli çıkıntıyı ortadan kaldıran "dikey çerçeve tasarımına" sahip olacak.

Bu çok büyük bir değişiklik değil ancak telefonlara bakarken ve tutarken farklı bir his vereceği kesin. Güncellenmiş tasarım aynı zamanda Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 modelleri ile benzer olacak gibi görünüyor.

Burada Samsung Galaxy S24 Ultra'dan bahsedilmiyor, bu nedenle serideki en pahalı telefonun tasarım estetiği açısından kendi tarzında ilerleyeceğini ve Samsung Galaxy S23 Ultra tarafından ortaya konan planı takip edeceğini varsayabiliriz.

Sadece birkaç gün önce Galaxy S24 Ultra'nın alüminyumdan daha sert titanyuma geçiş yapabileceğini ve aynı zamanda daha hafif hale gelebileceğini duymuştuk, bu nedenle önümüzdeki yıl bu telefonların tasarımı ve yapısı açısından birkaç ince ayar olabilir.

Artık telefon üreticilerinin cihazlarının görünümü açısından gerçekten yenilikçi bir şey yapmalarının zor olduğu bir aşamadayız, bu da bize büyük bir şeyden ziyade kıvrımlarda ve kenarlarda birkaç küçük düzenleme ile sınırlı kalacağımız anlamına geliyor.