Samsung'un S20 FE Unpacked Etkinliğinin İlk Videosu Paylaşıldı

Galaxy S20 Fan Edition'ın tanıtılacağı "Unpacked for Every Fan" etkinliğinin ilk videosu geldi, böylece telefonun varlığı doğrulandı!

Galaxy S20 Fan Edition'ı 23 Eylül'de düzenleyeceği etkinlikte tanıtmaya hazırlanıyor. Etkinlik için hazırlanan ilk resmi video ise yayınlandı.Dünya'dan En Uzaktaki İnsan Yapımı Nesne. İşte Voyager 1Bundan 50 yıl önce uzaya fırlatılan Voyager 1, şu anda Dünya'dan 22 milyar kilometre uzakta ve hala çalışmaya devam ediyor.

Videoda çok fazla ipucu verilmese de, en azından Galaxy S20 Fan Edition ile tanışacağımız doğrulanıyor. Cihaz birçok kez sızdığından, nasıl bir telefonla karşılaşacağımızı biliyoruz. Videoda ise telefonun farklı renk seçenekleriyle geleceği ve arka yüzünün plastik olacağı dışında önemli bir bilgi verilmiyor. Video "Sesiniz bize ilham veriyor" sözcükleriyle başladığından yeni Bixby işlevleriyle karşılaşabiliriz. Gerçekten Bixby ile ilgiliyse, gizlilik açısından bu sloganın biraz endişe verici olduğu gerçeğini gizlemek zor.Kompakt ve gelişmiş mobil fare: MX Anywhere 3Logitech, ihtiyaç duydukları her yerde üstün performans ve rahatlık arayan mobil çalışan iş insanları, uzman yazılımcılar ve içerik geliştiricileri için tasarladığı MX Anywhere 3'ü duyurdu.

Galaxy S20 Fan Edition'ın tanıtımdan kısa süre sonra ön siparişe sunulması bekleniyor.

Sonraki Haber

Forum