Samsung'un Yeni 108MP Kamerası Neler Sunuyor?

Samsung, 108MP'lik kamera sensörünün ayrıntılarını yeni yayınladığı bir videoda gösterdi.

Samsung, bir süre önce tanıttığı 108MP kamera sensörünün öne çıkan özelliklerini tanıtan bir video yayınladı.Bu Uygulamalardan Birini Yüklediyseniz, Hemen Silin!Yeni bir araştırma, Play Store'da şaşırtıcı derecede ciddi bir tehlikenin Google'ın gözünden tamamen kaçtığını söylüyor.

ISOCELL Bright HM1 kamera sensörü, yalnızca 1/1,33 inç boyutlarında ve 108MP çözünürlük sunuyor. Samsung'a göre sensör, DSLR kameralara yakın, inanılmaz detaylara sahip resimler yakalayabiliyor. Firma, görüntülerdeki karlanmayı, ışık yansımasını ve optik kaybı azaltmak için pikselleri birbirinden fiziksel engellerle izole eden ISOCELL Plus teknolojisini kullanıyor.4500 TL'lik Performans Canavarı Samsung Galaxy S10 Lite'ı İnceledik!İşte Galaxy S10 Lite incelemesi: Samsung Galaxy S10+, Huawei Mate 30 ve iPhone 11 alamayanlar için fiyat/performansta en iyi telefon!

Nonacell piksel gruplama işlevi ise dokuz komşu piksel bir pikselde birleştiriyor ve böylece daha yüksek bir ışık duyarlılığına ulaşmayı sağlıyor. Bu sayede düşük ışıkta parlak, karlanmanın az olduğu, yüksek çözünürlüklü kareler yakalanabiliyor.

ISOCELL Bright HM1'in diğer özellikleri arasında akıllı ISO teknolojisi, gerçek zamanlı HDR, jiroskop tabanlı EIS, Süper PD otomatik odaklama ve 8K 24fps'ye kadar video kaydetme var.

Bu arada Samsung, 2020'nin sonlarına doğru 150MP'lik bir kamera sensörünü piyasaya sürmeyi planlıyor. Firmanın planları arasında insan gözünün sınırlarını aştığı söylenen 600MP'lik bir imaj sensörü geliştirmek de var.

Sonraki Haber

Forum